IniciVoleibolEl Volei Roquetes es pren la revenja de la primera volta i...

El Volei Roquetes es pren la revenja de la primera volta i guanya a la pista del Torredembarra

El Vòlei Roquetes va sorprendre el Cevol Torredembarra, aconseguint la victòria en el duel de rivalitat de la Superlliga 2 del voleibol masculí estatal, prenent-se la revenja de la primera volta, on el conjunt d’Iñaki Bescós es va emportar el triomf del pavelló roquetenc.

L’equip roquetenc va ser més regular com demostren les estadístiques, on els locals només van ser superiors a la recepció. El Vòlei Roquetes va dominar en el bloqueig, el saque, però sobretot va cometre menys errors, 20 pels 34 dels locals, i van comptar amb un excel·lent Samuel Pacheco. El jugador veneçolà amb 27 punts, es va convertir en el protagonista destacat del partit.

El Roquetes va prendre la iniciativa al primer set, i els dos temps morts sol·licitats per Iñaki Bescós, el segon amb 16-19, no van poder evitar que els roquetencs amb l’eficàcia dels veneçolans Añes i Pacheco, es posessen amb avantatge.

Va reaccionar el Cevol, en un segon set tremendament igualat, amb avantatge visitant fins al 12-11. El Cevol va portar la iniciativa, però sense marxar a l’electrònic que va assenyalar un empat a 25. Dos punts consecutius de Sanhellí van posar l’empat a un set.

Al tercer es va mantenir la igualtat fins al 17-14. A partir d’aquest moment l’equip local va tenir molt d’encert, contrastant amb els errors del rival, que van propiciar el 8-0 de parcial per tancar el set per la via ràpida.

No es va descompondre el Vòlei Roquetes que va reaccionar al quart set on sempre va portar la iniciativa, anotant-se la victòria després d’aconseguir set punts consecutius amb el saque d’Añes i l’encert en el bloqueig, que no va poder evitar el temps mort de Bescós. Els roquetencs no van cedir i es van emportar amb solvència el quart set. Al tie-break va continuar la superioritat visitant, sobretot a partir del 5-6, on l’equip roquetenc molt ferm en atac i amb un gran joc de tot l’equip, no va donar opció amb un parcial 1-9 a un rival força desconcertat que va cometre excessius errors.

CEVOL TORREDEMBARRA, 2
CV ROQUETES, 3

CEVOL Torredembarra: Bordes, Ramirez, De Mena, Xavi Mora, Sanllehí, Carlos Mora, Insulsa, Pinto, Grillo, Allibero Catacora.

CV Roquetes: Tudó, Redu Chmali, Tarazaga, Bertomeu, Pacheco, Anyes, Cerdà, Mario Sánchez, Isak Martí.

Àrbitres: Carles Sola i Daniel Montes.

Parcials: 0-1, 21-25 (25′); 1-1 (25-14) (20′), 2-1 (27-25) (32′); 2-2 (15-25) (20′): 2-3 (6-15) (11′). Durada: 1 hora 48 minuts.

Podeu veure la classificació de la Superlliga 2 Masculina, després de vint jornades de lliga disputades, clicant sobre la següent imatge: