IniciVoleibolEl Vòlei Roquetes finalitza en sisè lloc a la fase d'ascens a...

El Vòlei Roquetes finalitza en sisè lloc a la fase d’ascens a la Superlliga 2

ROQUETES // Tampoc en un partit intranscendent i de tràmit va poder oferir el Vòlei Roquetes la seua millor versió, perdent en el partit per la quinta plaça davant el SAD Recuerdo per 1-3 (18-25, 25-22, 22-25, 23-25).

L’equip dels jesuïtes de Madrid, va semblar sempre més posat en el partit, que un equip roquetenc, que no s’ha pogut recuperar de la primera derrota amb el conjunt de la Universidad de Valladolid, i en aquesta fase ha acusat la baixa de Liovi Lemus, que finalment tot i viatjar amb l’expedició, no s’ha pogut recuperar de les molèsties que arrossega des de fa algunes setmanes.

En el primer set els madrilenys, recolzant-se amb els remats del dominicà Elvis Contreras, han dominat, aprofitant també les errades del seu rival. Han reaccionat els roquetencs en un segon set també igualat, amb més encert a partir de l’empat a 19, per imposar-se per 25-22.

Aquestes bones sensacions de la part final del segon parcial, no s’han confirmat i en el tercer i quart els madrilenys han estat més irregulars, mentre als roquetencs els han penalitzat les errades, amb problemes en la recepció i la sacada. Els roquetencs marxen d’Utrera sense haver aconseguit cap victòria, després de caure al grup més complicat.