IniciVoleibolEl Vòlei Roquetes no pot amb el San Roque que resol per...

El Vòlei Roquetes no pot amb el San Roque que resol per la via ràpida

Es va repetir el resultat registrat a la primera volta en el partit disputat a Canàries. També en aquesta ocasió el San Roque, que té com a principal objectiu consolidar-se en la tercera posició de la taula classificatòria, va superar als roquetencs per la via ràpida, sense donar los pràcticament cap opció en els tres sets. El conjunt canari en gairebé una hora de joc, va enllestir el partit a favor seu, davant un rival que a més en aquesta ocasió tenia alguna baixa important com Redu i el lliure Isak Martí.

Des de el primer moment els visitants van portar la iniciativa que van imposar, sobretot la millor eficacia en la recepció, aprofitant les accions del brasiler Valquintans, i la seua major seguretat i efectivitat en el joc, sumant més del doble de punts que el rival per errades, només 14 dels canaris per les 33 dels roquetencs.

En el primer set els visitants van començar aviat portant la iniciativa, davant un conjunt local, sense la suficient regularitat, i poques opcions per superar a un rival molt consistent en el seu joc, que va demostrar la seua condició com un dels equips més potents del grup. En només 17 minuts el Sant Roque va anotar el seu primer set.

En el segon els roquetencs van sortir amb ganes de reivindicar el seu joc, i la igualtat va ser la nota predominant en la primera fase. Després de l’empat a 5, van aparéixer les primeres diferències favorables als visitants, amb quatre punts consecutius del San Roque per situar un clar 14-20. Una nova ratxa de quatre punts seguits dels canaris van situar una clara renda de 10 punts (14-24). Van resistir els locals per a maquillar una mica el resultat.

De forma semblant va començar el tercer set, amb igualtat en l’inici amb intercanvis i marcador igualat fins al 7-8. Després els visitants van prémer l’accelerador per situar un determinant 12-22, i sentenciar el partit amb autoritat, davant un conjunt roquetenc que amb els deures fets i la permanència assolida, va disputar un partit d’autèntic tràmit.

CV ROQUETES, 0
CV SAN ROQUE, 3

CV Roquetes: Cancel, Jesús, Albert, Jaume, Frander Añes, Ferran, Mario Sánchez, Joan Vericat.
CV San Roque Batan: Valquintans, Santana, Almeida, Garcia de Andrade, Oliver Rodríguez, Esteban González, Ocampo, Ponce, Castañeda, Camacho, Hister, Cabrera, Suárez.
Àrbitres: Carles Sola Monteagudo i Daniel Montes
Parcials: 0-1, 15-25 (17′); 0-2 (17-25) (20′), 0-3 (15-25) (22). Durada: 59 minuts

Podeu veure la classificació de la Superlliga 2 Masculina, després de dinou jornades de lliga disputades, clicant sobre la següent imatge: