IniciVoleibolEl Volei Roquetes repeteix victòria i resultat amb el Torredembarra

El Volei Roquetes repeteix victòria i resultat amb el Torredembarra

Es va repetir el resultat de la primera volta, i en el pavelló de Roquetes. L’equip dirigit per Agustín Rodríguez es va imposar al Nou Art Torredembarra, en una altra confrontació també molt igualada i disputada, amb més de dues hores de molta lluita. Els locals van estar més encertats en la recepció, i en atac es van imposar per l’efectivitat d’Aguilera, Marzi i Tarazaga.

En el primer set el Torredembarra, va imposar la seua major regularitat, davant un conjunt local amb alguns alts i baixos. En els inicis va predominar la igualtat, però amb empat a 11, i coincidint amb el saque de Joel Sánchez, els visitants van aconseguir un parcial de 6-0, provocant el temps mort d’Agustin Rodríguez. Va reduir diferències el Volei Roquetes, però el Torredembarra no es va deixar sorprendre, i després del temps mort de Bescós, van administrar l’avantatge per anotar-se el primer set.

En el segon set els visitants van mantenir opcions en les primeres accions, però a poc a poc els roquetencs van millorar en efectivitat per agafar una bona renda de sis punts, coincidint amb el temps mort d’Iñaki Bescós, en un intent de trencar el ritme del seu oponent. Tot i apropar-se al marcador (19-18), els roquetencs van reaccionar per situar l’empat a un set.

En el tercer el Torredembarra va anar sempre a remolc, tot i que al conjunt dirigit per Agustin Rodríguez, li va costar agafar una bona renda favorable al marcador, certificant la seua superioritat amb un parcial molt favorable en els últims punts.

No es va resignar a la derrota l’equip d’Iñaki Bescós, que des de l’inici del quart set va portar la iniciativa. Els roquetencs, sense la necessària regularitat, van anar per darrere al marcador, fins al 18-22, que coincidint amb el saque de Mateo Marzi, van endossar al seu rival un parcial de 5-0, per posar-se per davant (23-24). Els últims minuts van ser molt emocionants i el Torredembarra va reaccionar per situat l’empat a dos sets.

En el quint i decisiu, els roquetencs van sortir decidits a sumar almenys dos punts, i des del principi van anar sempre per davant amb avantatges que oscil·laven entre un i tres punts, per acabar assegurant el triomf.

CV ROQUETES, 3
NOU ART CV TORREDEMBARRA, 2

CV Roquetes: Albert, Mateo Marzi, Franco Laurenti, Jaume, Aleix, Mauro Aguilera, Jesús, Roig, Ferran, Joan Vericat, Isaak Martí.

Nou Art CV Torredembarra: Naya, Mykina, Conesa, Ramirez, Joel Sánchez, Mora, Moreno, Jordi Marimón, Bescós, Catacora, Marc Marimón.

Àrbitre: Daniel Montes Garcia.

Parcials: 0-1 (22-25) (27’), 1-1 (25-21) (30’), 2-1, (25-19) (25’), 2-2, (25-27) (30’); 3-2 (15-11) (18’). Durada: Dues hores i 22 minuts

Podeu veure la classificació de la Superlliga 2 Masculina, després de la dotzena jornada de lliga disputada, clicant sobre la següent imatge: