IniciVoleibolEl Volei Roquetes se salva matemàticament!

El Volei Roquetes se salva matemàticament!

Amb la victòria d’aquesta nit davant el Volei Saragossa, el Club Volei Roquetes ha certificat la permanència una temporada més a la Superlliga 2 del volei estatal, quan resten sis jornades per a tancar el campionat i estan a vint punts respecte precísament al seu rival d’avui que marca la zona de permanència, i en funció del resultats pot acabar la jornada com a quarts classificats del grup, en una temporada històrica per als d’Agustín Rodríguez. Es va repetir el resultat de la primera volta, i de nou els de Roquetes, van superar amb solvència a l’equip aragonès, tot i l’excés de confiança del segon set, davant un gran ambient i un pavelló amb prop d’uns tres-cents aficionats recolçant sempre al seu equip, va al Zaragoza en gairebé totes les facetes del joc.

Els roquetencs que s’havien imposat a la primera volta en el partit disputat al pavelló aragonès del Segle XXI, van sortir amb l’objectiu d’enllestir aviat el partit, encara que es van trobar amb un rival que va sortir amb ganes de puntuar. Els primers instants van ser molt igualats fins a l’empat a 9. Els locals coincidint amb el saque de Marzi, van posar la directa per aconseguir un parcial de 6-0, tot i els dos temps morts del tècnic visitant. El joc es va tornar a igualar, però els roquetencs van saber mantenir la valuosa renda adquirida, per anotar-se el set amb autoritat.

En el segon va canviar la dinàmica per complet. Els visitants van reaccionar davant un conjunt local, poc entonat i bastant desconnectat en el joc, i van portar sempre la iniciativa en el marcador. Agustin Rodríguez va intentar fer reaccionar al seu equip, però sense aconseguir el seu objectiu, tot i demanar dos temps morts amb 8-14 i 15-19. L’equip aragonès no va desaprofitar l’oportunitat, i quan els roquetencs van millorar les seues prestacions, ja va ser massa tard i els aragonesos van situar l’empat.

En el tercer set el Volei Roquetes ja no es va deixar sorprendre, va sortir dominant des del principi, portant sempre la iniciativa i aconseguint aviat clares avantatges, per tornar a portar el control i sumar el seu segon set.

Va seguir el bon joc local, i en el quart set va solventar el partit per la via ràpida, davant un rival ja sense resposta davant la superioritat rival.

CV ROQUETES, 3
CLUB VOLEIBOL SARAGOSSA, 1

CV Roquetes: Mateo Marzi, Jesús, Roig, Redu, Albert, Franco Laurenti, Aleix, Ferran, Mauro Aguilera, Isaak.

Club Voleibol Saragossa: Falo, Arcega, Ndongo, Rull, Alonso, Ortiz, Jarque, Oscar Noguero, Izquierdo, Martin, Gámez, Leona, Ruben Noguero.

Àrbitre: Enrique Danvila Zanon.

Parcials:1-0 (25-17) (24′);1-1 (22-25) (24′); 2-1 (25-18) (25′); 3-1 (25-15) (25′). Duració: Una hora i 44 minuts.

Podeu veure la classificació de la Superlliga 2 Masculina, després de la setzena jornada de lliga disputada, clicant sobre la següent imatge: