IniciVoleibolEl Volei Roquetes supera amb autoritat al filial del FC Barcelona

El Volei Roquetes supera amb autoritat al filial del FC Barcelona

ROQUETES // El CV Roquetes ha superat un nou obstacle al pavelló del Parc Esportiu de Llobregat, emportant-se la victòria per 0 – 3 (23-25/16-25/24-26), en una hora i setze minuts de joc, davant el filial del FC Barcelona.

El jove conjunt blaugrana va oposar molta resistència, però els roquetencs amb més experiència i disciplina en l’àmbit tàctic, es van emportar els punts decisius, sobretot en el primer i tercer set, els més igualats del partit, amb un segon dominat amb solvència pels visitants. El conjunt dirigit per Benjamin Cuevas, malgrat les molèsties que arrossegaven alguns jugadors i les dificultats per entrenar durant la setmana, van oferir un bon rendiment, i mantenen el primer lloc de la classificació, sumant cinc victòries en els cinc partits disputats, i el frec a frec amb el CN Sabadell, que també està invicte i es presenta com el seu rival més directe en la lluita per la primera posició.

El dissabte a les 18:00 hores rebran al CV Encamp d’Andorra, que per fi este cap de setmana ha disputat el seu primer partit a la lliga, amb derrota 1-3 amb el CV Sant Martí.

Van jugar per part del Volei Roquetes: Jorjo, Llorenç, Fernando, Aleix, Héctor, Redu, Trullén, Marcelo, Fede, Liovi, Jaume i Martí de Liberos.