IniciVoleibolEl Volei Roquetes supera amb solvència per 3-0 al CV Sant Martí...

El Volei Roquetes supera amb solvència per 3-0 al CV Sant Martí i segueix invicte a la seua pista

ROQUETES // El Volei Roquetes ha convertit la seua pista en una autèntica fortalesa, inaccessible fins ara per a tots els seus rivals. L’equip roquetenc compta totes les seues confrontacions com a local amb victòria. En aquesta ocasió ha superat amb solvència al Sant Martí, 3-0 (25-17, 25-18, 25-22), en poc més d’una hora de joc, que esgotava les seues últimes opcions de lluitar pels primers llocs, i continua el duel amb el CN Sabadell, que també ha sumat un nou triomf per 3-0 davant el Rodi Motor Balàfia de Lleida.

El partit ha començat amb molta igualtat i bastants intercanvis, fins a l’empat a cinc, quan coincidint amb el saque de Liovi Lamus, els roquetencs han aconseguit cinc punts consecutius, obligant al tècnic visitant a demanar temps mort, que tampoc ha representat el revulsiu esperat, ja que els roquetencs han seguit augmentant la seua avantatge, amb un altre parcial 6-0, que situava un clar 16-6, provocant un altre temps molt del Sant Martí. En aquesta ocasió ha propiciat una major igualtat, encara que sense opció per a l’equip barceloní. El Volei Roquetes ha mantingut sempre entre sis i set punts fins a anotar-se el set per 25-17 en 21 minuts de joc.

El Sant Martí ha començat més entonat en el segon set, fins a col·locar-se per davant amb 1-4, portant la iniciativa fins a l’empat a 10. Els roquetencs han millorat en el bloqueig, i han remuntat situant-se per davant. Amb 14-11 ha arribat el temps mort del Sant Martí, però els roquetencs, ferms en el remat han incrementat els avantatges fins a sumar el definitiu punt en un remat de Liovi, establint el 25-18 en 22 minuts de joc.

Els locals van començar molt forts en el tercer set, i coincidint amb Yanez molt encertat en el saque, es van situar amb un clar 6-1, provocant molt aviat el temps mort visitant, que almenys servia per forçar el canvi, i que el joc entrés en una dinàmica de més igualtat, tot i que el Volei Roquetes sempre portant la iniciativa amb avantatges que oscil·laven entre els 5 i 7 punts de diferència. No s’ha resignat el Sant Martí a la derrota, lluitant fins als darrers instants en el set més igualat de tot el partit arribant al 24-22. No van donar marge a la sorpresa els locals que amb un bon bloqueig van tancar el set per 25-22 en 23 minuts de joc, emportant-se una nova victòria.

Han  jugat per part del Volei Roquetes: Fernando, Redu, Nico, Jaume, Aleix, Ferran, Sebastian, Jesús, Pau, Liovi, Héctor, Albert, Joan Vericat, Isak.