IniciVoleibolEl Volei Roquetes supera el difícil obstacle de la seua visita a...

El Volei Roquetes supera el difícil obstacle de la seua visita a Lleida

ROQUETES // El Volei Roquetes ha fet un pas molt important en les seues aspiracions, amb la victòria aconseguida al pavelló municipal Juanjo Garra de Lleida. Els roquetencs han superat per 1-3 (22-25, 25-19,16-25, 20-25), al Rodi Motor Balàfia, un dels equips més en forma de la competició, que portava una ratxa positiva de resultats, i venia de guanyar a la pista del CV Sant Martí de Barcelona. L’equip ara dirigit per Agustín Rodríguez, ha superat també un dels obstacles més difícils que li restaven de la competició a domicili.

Han començat molt concentrats el partit, obligant aviat a Carles Oca a demanar el seu primer temps mort amb 2-6. S’ha igualat la confrontació fins que amb 10-11 els roquetencs han sumat cinc punts consecutius, per agafar una bona renda. Han reaccionat els locals fins a situar un inquietant 18-19, i obligar a Agustin Rodríguez a demanar el primer temps mort i cridar a l’ordre als seus jugadors. La igualtat s’ha mantingut, però en els últims punts els visitants han estat més encertats, per tancar el set amb un bon bloqueig.

En el segon set ha existit un gran equilibri de forces, amb mínimes avantatges locals i intercanvis, fins a situar el Rodi Motor Balàfia un perillós 21-17 al marcador, propiciant el temps mort d’Agustin Rodríguez. Tampoc ha estat la solució i els lleidatans han mantingut la diferència favorable per aconseguir dominar el set i situar l’empat al marcador.

La reacció del CV Roquetes no s’ha fet esperar, i des del començament del tercer set han portat la iniciativa, agafant bon avantatge en el marcador. Els locals han semblat reaccionar, apropant-se fins al 13-16, però només ha estat un miratge, els roquetencs no han donat marge a la sorpresa i han apretat l’accelerador per tornat a dominar de forma clara, amb un parcial 3-9 que li ha proporcionat el tercer set.

No s’han rendit els lleidatans, i el tercer set ha estat un autèntic test per als roquetencs. Molts intercanvis i empats fins a arribar al tram final decisiu amb empat a 20. El CV Roquetes amb un joc sòlit i molta concentració, anota els cinc punts consecutius, i tanca el set i el partit amb un saque directe de Yanez. Amb 20-22 de res van servir els dos temps morts de Carles Oca, i el Roquetenc suma un nou i important triomf en un escenari complicat.

Van jugar per part del CV Roquetes: Fernando, Liovi, Marcelo, Fede, Isak, Redu, Héctor, Ferran, Jaume, Aleix, Llorenç, Albert.