IniciFutbol1ª CatalanaEls 20 clubs de Primera Catalana del grup 2, demanen que s'ature...

Els 20 clubs de Primera Catalana del grup 2, demanen que s’ature la competició fins al gener del 2021

TERRES DE L’EBRE // La totalitat d’equips integrats al grup 2 de Primera Catalana, en la que figuren els tres equips de les Terres de l’Ebre, CF Ascó, CF Gandesa i UE Rapitenca, han acordat per unanimitat, presentar un seguit de propostes, enviades a la Federació Catalana de Futbol per buscar alternatives, a la problemàtica que estan originant les mesures adoptades de restricció de l’activitat i la mobilitat aprovades pel PROCICAT i anunciades el passat dijous pel Govern de la Generalitat de Catalunya.

La principal fa referència a la petició d’aturar la competició com a mínim fins al mes de gener, i poder analitzar la viabilitat més convenient per tornar a reprendre l’activitat.

Al mateix temps manifesten la seua voluntat per estudiar noves fórmules per reprendre la competició, una vegada es pugui tornar a jugar, com podria ser un nou format exprés o disputar el campionat a una sola volta.

Els clubs consideren que no poder competir i mantenir una continuada incertesa, per no tindre cap referència exacta de quan es reprendrà la competició, i haver d’afrontar cada 15 dies una nova situació, representa un clar perjudici per als seus interessos.

Un altre de les peticions és la disputa dels partits amb públic sempre que sigui possible, respectant les mesures d’aforament permeses, en tractar-sé d’una de les principals fons d’ingressos dels clubs, que de lo contrari demanen a canvi compensacions econòmiques. Si finalment han de disputar-se els partits a porta tancada.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 29 = 34

Últimes notícies