IniciFutbol salaEls àrbitres de futbol sala passen el primer examen teòric de la...

Els àrbitres de futbol sala passen el primer examen teòric de la temporada

Gairebé 600 àrbitres i àrbitres assistents de futbol sala de Catalunya han realitzat el primer examen de la temporada 2021-2022.

Primer examen de la temporada 2021-2022. Amb l’inici de la vigent temporada, el Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala de la Lliga Catalana de Futbol de l’FCF ha convocat el primer examen del col·lectiu arbitral. Un total de599 col·legiats catalans, de totes les categories i de totes les delegacions, han realitzat el primer examen del curs que entra dins la formació continuada que desenvolupen els col·legiats de futbol sala al llarg de la temporada.

El dijous, 7 d’octubre de 2021, va ser el torn de 137 àrbitres de la categoria nacional i de la Divisió d’Honor Catalana, és a dir, 2a Divisió B Nacional, de 3a Divisió Nacional i de Divisió d’Honor Catalana, així com àrbitres assistents de 1a Divisió Nacional, de 2a Divisió B Nacional i de 3a Divisió Nacional, i els informadors de nacional. En total, 137 col·legiats que es van distribuir en tres delegacions: Anoia, Barcelona i Vallès Oriental. Dels 137 convocats, 129 van ser aptes, 5 no van ser aptes i 3 no es van presentar.

Tots ells van realitzar un examen en format online i de forma simultània amb un dispositiu electrònic, com pot ser un ordinador, una tauleta, o bé, un telèfon mòbil, que permet recollir les dades de manera ràpida i centralitzada, amb prestacions com l’auto correcció i la recepció de les preguntes per part dels alumnes de manera aleatòria, aconseguint optimitzar recursos humans, horari i disponibilitat d’aula.

Una setmana més tard, el dijous, 14 d’octubre de 2021, va ser el torn de 462 àrbitres territorials, és a dir, de Sènior A, Sènior B, de Base, de l’Escola d’Àrbitres, i els àrbitres assistents de territorial i els de l’Escola. Tots ells es van distribuir en diferents delegacions de l’FCF per a poder realitzar l’examen: Anoia, Baix Llobregat, Barcelona, Girona, Lleida, Maresme, Tarragona, Vallès Occidental (Sabadell) i Vallès Oriental, en un format també de tipus online. De tots els convocats, 416 van ser aptes, 24 no van ser aptes i 22 no es van presentar.

La repesca del primer examen de la temporada està previst per aquest diumenge, 17 d’octubre de 2021. Els col·legiats poden escollir entre fer-ho en format telemàtic o bé, en format presencial a la delegació del Baix Llobregat. A les 9.30 hores serà el torn dels àrbitres de nacional mentre que a les 10.15 hores serà el torn dels àrbitres de territorial.
ARTICLES RELACIONATS

Últimes notícies