IniciPoliesportiuCiclismeEls ciclistes del Controlpack han tornat a la carretera després de destacar...

Els ciclistes del Controlpack han tornat a la carretera després de destacar en les proves virtuals

ESPORTS// La majoria dels components de l’equip del Contrlopack-Yupih de la Sénia han tornat a l’activitat sortint a la carretera. Les darreres modificacions han permès des del passat dilluns entrar a la fase 2, a les regions sanitàries de l’Alt Pirineu, Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, i realitzar els ciclistes federats la pràctica esportiva de forma individual o en grup fins a 10 persones, respectant totes les mesures d’higiene marcades i de distanciament social, sense poder anar a roda d’un altre ciclista, dos vegades al dia i entre les 6 h i les 10 h i de les 20 h a les 2 h, en els municipis de més de 10.000 habitants i densitat de població inferior a 100 habitants/km2. El límit és a la regió sanitària on es té la residencia.

Els ciclistes del Controlpack Yupih es preparen, tot i ser conscients que es troben davant una temporada molt atípica, en la qual hi haurà molt poques proves al calendari, després de les nombroses suspensions a causa de la Covid-19. L’equip s’estava preparant per a competir a tres proves del Marroc, país on Controlpack té sucursal, i estaven molt motivats per a fer una bona actuació, per a poder a més intentar aconseguir alguns punts UCI. Les tres curses estaven en principi programades per al 22, 24 i 25 de juliol, aprovades ja per l’UCI (Unió Ciclista Internacional), però els organitzadors han decidit la seua suspensió.

 

Proves virtuals

L’últim dia pràcticament que es podia sortir del país, van marxar els dos ciclistes britànics, i concretamenet la jove promesa de 18 anys, Louis Bilyard, va tindre posteriorment un destacat protagonisme, amb una important aportació a la campanya del Grup YMCA Trinity, anomenada TwoPointSixChallenge, que va recollir prop de 2.000 lliures esterlines, destinades a infants necessitats, consistent a fer el màxim de quilòmetres possibles en una bicicleta estàtica. Bilyard va batre el rècord dels participants, rodant 26 hores sense interrupció.Tambe hi va destacar Òscar Moscardó, participant en la I Vuelta Virtual a Extremadura, de tres etapes, organitzada pel Try It a través de la plataforma Zwift, viscuda molt intensament per part dels aficionats, per la retransmissió i entrevistes realitzades en directe per Internet.

Una proposta virtual que va permetre tornar a viure una prova disputada per última vegada el 2011. Van prendrehi part un total de 216 ciclistes, en les categories cadet, júnior, sub-23, elit, màster, 30-40-50 i dones. El representant del Contralpack Yupih va ocupar l’octava posició en la primera etapa de l’1 de maig, pròleg contra rellotge de 8,236 quilòmetres, va guanyar la segona el dia 2, critèrium de 27,5, bastant plana, i va tornar a ser octau en la tercera el dia 3, etapa reina de 28 quilòmetres i 1.200 metres de desnivell positiu. Va finalitzar en tercera posició de la general i líder de la classificació de sub-23.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 2 =

Últimes notícies