IniciConsells esportiusEls consells esportius de les Terres de l'Ebre participen a la taula...

Els consells esportius de les Terres de l’Ebre participen a la taula de consens per la redacció de la nova Llei de l’Esport

Representants dels consells esportius de les Terres de l’Ebre van participar dilluns en un acte celebrat al Palau de la Generalitat, presidit per la consellera de Presidència de la Generalitat de Catalunya, Elsa Artadi, per formalitzar l’acord que permetrà obrir una taula de consens per la redacció de la nova Llei de l’Esport i l’Activitat Física aprofitant la tramitació de la Iniciativa Legislativa Popular (ILP). Es tracta de redactar una llei que doti al país d’un nou marc normatiu que vetllarà per tot allò que faci referència a l’esport català.

Les federacions catalanes havien redactat un primer text que caldrà modular de nou amb les esmenes que puguin incorporar-se des de la resta del sector esportiu català. Amb la creació d’aquest taula de consens es vol avançar comptant amb totes les sensibilitats. Ivan Romeu, president del Consell Esportiu del Montsià, present a la trobada en representació de l’Agrupació Territorial de Consells Esportius de les Terres de l’Ebre, creu que ara amb la taula de treball i les diferents aportacions es millorarà el text de la ILP, i on es consells esportius actuaran com un dels agents imprescindibles en tota la tramitació: “en la línia del que es va decidir arran del II Congrés de l’Esport Català del 2015 i després del Pacte Nacional de l’Activitat Física i de l’Esport de Catalunya aprovat el 2017. Hem de ser sensibles en tots els sectors i trobar la fórmula per seguir i millorar el que fins ara s’està fent des de tots els àmbits, el de les federacions, el dels consells esportius i molts altres que fan de Catalunya un país capdavanter en matèria esportiva”.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

74 + = 77

Últimes notícies