IniciPoliesportiuJudoEls judokes infantils ebrencs competeixen a bon nivell a la Supercopa de...

Els judokes infantils ebrencs competeixen a bon nivell a la Supercopa de Catalunya

El Centre de Tecnificació Priorat-Terres de l’Ebre va competir amb una representació a la Super Copa Catalunya Infantil de Judo al CEM Mundet, amb, Guillem Homedes -42, Karol Ostas Zewski -42, Rafa Martí -42, Nydia Benaiges -48, Artur Guadalupe-50, Roger Puertas -50, Adria Roche -60 i Soraia Guzmán +63, que van aconseguir tres medalles i van lluitar per dos tercers llocs.

En -42: Guillem va perdre el seu combat anant a la repesca on guanya, perdent el següent. Karol guanya el primer combat, perdent el següent i el de repesca que li donava opció a la lluita pel bronze finalitzant sèptim, Rafa guanya tres combats i es planta en la final i faltan 10 segons per finalitzar el combat, el qual anava guanyant el perd per Ippon però pujant al segon lloc del pòdium. Nydia -48 perd el primer combat i la repesca quedant sense opció de continuar.

En -50 Artur guanya dos combats i arriba a Semifinals on perd, accedint a la lluita pel bronze on també cau derrotat finalitzant quint. Roger guanya tres combats i arriba a la final que l’anava guanyant quan faltaven tres segons on perd, però fent-se en un mes que merescut segon lloc.

Soraia -63 guanya el seu combat i arriba a semis on perd, accedint a la lluita pel bronze on guanya quedant en un magnífic tercer lloc.

La pròxima cita per al Nucli de Tecnificació Priorat-Terres de l’Ebre serà el 26 de febrer amb la disputa de la Supercopa de Catalunya en la categoria cadet.