IniciFutbolEls Mossos d'Esquadra de Tortosa van rebre denúncies per pressumptes irregularitats a...

Els Mossos d’Esquadra de Tortosa van rebre denúncies per pressumptes irregularitats a les eleccions de la FCF

Aquesta setmana s’ha conegut que el Tribunal Català de l’Esport ha admés a tràmit el recurs d’impugnació de les eleccions de la Federació Catalana de Futbol, que es van produir el passat mes de maig, concretament el diumenge dia 22, i que li van donar a Joan Soteras la reelecció, amb vint-i-sis vots més que Àlex Talavera.

Al mateix temps també s’ha pogut conèixer que alguns representants de clubs amb dret a vot van presentar denúncia davant la comissaria dels Mossos d’Esquadra de la capital del Baix Ebre, per la suposada suplantació d’identitat i usurpació dels drets a emetre el vot, segons els denunciants, pels casos dels equips de la JE Móra la Nova, JE Riba-Roja d’Ebre i el FS Tivissa de futbol sala. Al mateix temps, una de les candidatures presentades també va denunciar els fets de què es va donar el cas de que el representant de la junta directiva del CE Perelló, que havia presentat la dimissió feia tres mesos, també va presentar-se a la seu federativa a emetre el vot que no podia exercir, segons fonts de la pròpia candidatura.

El recurs, al que ha tingut accés l’agència EFE, demana “la nul·litat absoluta de l’acte de votació” a causa de les “diferents irregularitats i il·legalitats“, que suposadament s’haurien comès durant les eleccions. El grup encapçalat per Talavera, Els Clubs Primer, i un tercer candidat, Juanjo Isern, havien presentat sengles recursos al TCE. Davant d’aquests fets, el Tribunal, ha decidit estudiar el recurs i de recopilar informació de la mateixa Federació, entenent que hi ha prou possibles irregularitats documentades en els diferents punts de votació per valorar la possibilitat d’una repetició de les eleccions.

El Tribunal demana en la seva resolució, amb data del 6 de juliol, que “es publiqui” la mateixa “a la pàgina web ‘FCF/Eleccions’ de la Federació Catalana de Futbol al mateix espai que ja s’ha fet amb les de la Junta Electoral“.

El resultat de les eleccions a l’FCF del 22 de maig va donar els següents vots: Joan Soteras, 396 vots; Alejandro Talavera, 370; Juanjo Isern, 238; José Palacios, 23; vots en blanc, 10; vots nuls, 4.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

27 + = 34

Últimes notícies