IniciPoliesportiuNatacióEls nedadors més joves del CN Amposta i CN Tortosa estrenen la...

Els nedadors més joves del CN Amposta i CN Tortosa estrenen la competició federada a Cambrils

La piscina de Cambrils va acollir la primera prova federada de la temporada 2021/22, en les categories prebenjamina, benjamina i alevina, amb participació de representants del CN Amposta i CN Tortosa.

El Club Natació Amposta va competir amb un total de 23 nedadors i nedadores, dirigits pels tècnics Albert Astor, Ariadna González i Carla Martí i sense la presència de públic a les grades atés que la Federació Catalana de Natació per motius sanitaris encara no autoritza l’assistència de públic en espais i reduïts.

Els alevins i alevines van competir amb les proves de 200 Estils, 100 Esquena i 50 Lliures i els més petits i petites es van alternar en les proves de 100 Lliures, 100 Braça i 50 Braça.

Per a alguns nedadors, com Roc Navarro i Eduard Justin, era la primera vegada que competien, i els nervis inicials van desaparèixer un cop dins de la piscina. Al final van realitzar molt bon paper els i les esportistes del Club en aquestes proves, amb millores considerables en moltes marques personals en aquesta primera competició de la temporada. Els relleus 4×50 Esquena i 4×100 Estils van servir de colofó final d’una intensa i productiva jornada de natació en la qual els més petits i petites del Club van poder estrenar-se aquesta temporada en la competició federada, competint amb els millors clubs i esportistes de la demarcació de Tarragona.Pel que fa a la representació del Club Natació Tortosa, a la categoria benjamina van participar Emma Dalmau, Blanca Forgas, Miquel Albacar i Saïd Abaghad, que van nedar els 100 lliures i 100 braça. Era la primera competició federada per ells, van gaudir molt de la competició i va ser un gran aprenentatge per poder seguir treballant durant la temporada.

Pel que fa al Club  Natació Tortosa, en  la categoria aleví, van participar Raül Flore, Shankar Llupià i Xavier Chavarria, obtenint les seues millors marques a les tres proves, els 200 estils 50 lliures i 100 esquena.

La propera cita tindrà lloc el proper dia 30 d’octubre en la segona Jornada de Lliga infantil i la Tarraswin, junior i absoluta, que es disputarà a la piscina municipal d’Amposta.

ARTICLES RELACIONATS

Últimes notícies