IniciMotorTrialEls pilots ebrencs protagonistes destacats del Trial de Nens dels Alfacs

Els pilots ebrencs protagonistes destacats del Trial de Nens dels Alfacs

Aleix Alcón i Àngel Llopis, pilots del Moto Club Tortosa, van confirmar les seues aspiracions de lluitar pel títol a la Copa Catalana Trial de Nens, després de la seua excel·lent actuació en la tercera prova, el Trial de Nens dels Alfacs, disputada al Magatzem municipal de la Ràpita, amb participació de 36 joves pilots en les categories Aleví; Alevi+8 Benzina; Aleví+8 Elèctric; Base; Iniciació; Oberta i Promo.

Aleix Alcón al més alt del podi a la Ràpita. Foto: Ajuntament de la Ràpita

En la categoria d’Iniciació, Aleix Alcón va obtenir la seua tercera victòria consecutiva, compartint podi amb Nil Ibáñez (MC Piera Scan) i Quim Estallo (CE Trialers Penedès), en segon i tercer lloc.

Amb el triomf també en les dos primeres proves de Piera i Constantí, Alcón és líder en solitari de la classificació general, amb el total de 75 punts, seguit de Quim Estallo amb 56 i Nil Ibáñez amb 52.

També va pujar al més alt del podi Àngel Llopis del Vertigo Motors MotoDes, finalitzant en primer lloc per davant d’Àlex Pifarré (MC Aitona) i Genis Forns (MC Micorella), segon i tercer respectivament. Amb aquest triomf Àngel Llopis, consolida també el primer lloc de la general, sumant 70 punts, seguit amb 52 per Àlex Pifarré i Genis Forns amb 49.

Guillermo Llopis (Vertigo MotoDes), va ocupar la séptima posició en la categoria Aleví+8 Benzina, en la que es va imposar Silvestre Ginferrer (MC Manresa), ocupant la segona posició, Grau Franch (MC Berguedà) i la tercera Oriol Guirao (Trialers del Penedés). A la general Guillermo Llopis ocupa la novena posició amb 29 punts.

La Copa Catalana de Trial de Nens tornarà el 20 de març a Esplugues, disputant-se a continuació les proves, el 10 d’abril a Almenar, el 5 de juny a Corbera de Llobregat, amb la penúltima prova a continuació amb el Trial de Campredó, finalitzant el 6 de novembre a la població lleidatana d’Aitona.