IniciPoliesportiuCiclismeEls representants ebrencs destaquen en les curses de la Festa Major de...

Els representants ebrencs destaquen en les curses de la Festa Major de Sants

Els representants ebrencs van tenir un destacat protagonisme en la matinal festiva i de bon ambient ciclista, del passat diumenge amb la disputa en el marc de la Festa Major de Sants el 45è Trofeu Quirze Martí, el 75è Trofeu Enric Armengol i el 44è Trofeu Antonio Andrés Sancho, organitzats un any més per la Volta Ciclista a Catalunya Associació Esportiva, en un circuit d’un quilòmetre al carrer de Sants, entre Moianès i Olzinelles.

La jornada es va obrir amb el 45è Trofeu Quirze Martí, puntuable per la Copa Catalana Cadet Masculina i Copa Catalana Cadet i Júnior Fèmina i Màster Fèmina, de 27 quilòmetres. En Cadets el vencedor va ser el subcampió d’Espanya Roger Pareta (Purito-Tadesan-Núria), amb 44’35”, que va entrar just per davant del seu company d’equip Marc Zafra amb el mateix temps. En tercera posició es va classificar Ivan Roure (Autovivo-Grup Trek CC Sant Boi). A 50 segons. Per part de la Penya Ciclista Baix Ebre, els millor situats van ser, Robert Giné en divuitena posició a 1 ’11”, Ivan Rovira, vint-i-tresè a 1’49, i Adrià Singh, vint-i-sisè a una volta.

En Cadet Fèmines el triomf va ser per a Ainara Inarejos (PC Baix Ebre), acompanyada al podi per Laura Martínez (Tot Net Terrassa) i Tania Pozo (Costa Brava Mediterrean), que van entrar a tres voltes de la representant del club tortosí. A quatre voltes en quarta posició va entrar Mar Piñol, i en sexta a cinc, Raquel Martos.

Posteriorment, es va disputar el 75è Trofeu Enric Armengol, puntuable per la Copa Catalana Júnior i la Copa Catalana Èlit i S23 Fèmina. El vencedor absolut va ser Iñaki Navarro (Tot Net Terrassa), amb 49’47”, per davant d’Oriol Alcaraz (Bathco), a 39 “, i Biel Font (Tot Net Terrassa), a 41”,  la tercera posició del podi, el mateix temps que van invertir Pol Pérez (PC Baix Ebre), en sexta posició, i Tomàs Deosdat (Finques Feliu Cycling Tea), en onzena.

Finalment, i per tancar la jornada, es va disputar el 44è Trofeu Antonio Andrés Sancho, penúltima prova del calendari 2022 de Copa Critèrium, per a ciclistes Elit, S23, Màster 30 i Màster 40). Gabriel Roger (Maison Chazal) es va imposar en la categoria Sub23 i Elit, superant a Josep Oriola (RCB Motor Begues-Ibermica), Arnau Solé (Controlpack), que van entrar amb el mateix temps 58’36”, i Àlex Ulloa (Proton Cycling Academy) a 4 segons. Arnau Solé va ser el primer en la categoria Elit, amb quart lloc de Guillem Suriñach, i tercer de Miguel Riera en sub-23. El Contralpack va ser el primer en la classificació per equips.