IniciBàsquetEls sèniors del Club Bàsquet Amposta no poden superar els complicats obstacles...

Els sèniors del Club Bàsquet Amposta no poden superar els complicats obstacles dels rivals reusencs

El segon quart va resultar determinant per a la derrota del Club Bàsquet Amposta a la pista de la Salle de Reus, en un partit, on el conjunt ampostí va tenir molts problemes per superar la defensa rival.

El primer temps va resultar molt igualat, finalitzant amb avantatge ampostí per un punt (11-12). El segon va començar amb domini ampostí, però a partir del minut 4, (13-20), es van col·lapsar els visitants, produint-se un parcial de 14-0 a favor de l’equip reusenc arribant-se al descans amb 29-22. Els dos restants quarts van estar molt igualats, amb predomini de les defenses, poca anotació, i la Salle de Reus, va saber mantenir el seu avantatge.

El dissabte a les 18:15 hores rebran al Resettecnic AB Vendrell 2, equip situat a la part baixa de la classificació.

CB LA SALLE DE REUS, 51 (30)
CB AMPOSTA, 42 (22)

CB la Salle de Reus: Lucas (5), Calba (6), Romero (5), Folch (7), Muntané (13), cinc inicial, Moncusi (3), Sanjuan (4), Aguilar (8), Gebelli. 15 faltes personals. Cinc triples. 6/12 tirs lliures.

CB Amposta: Hamza (10), Pastor (11), Fortuño (7), Abella (6), Barberá, cinc inicial, Dasi (2), Gisbert, Leyenda (2), Pech (4). 15 faltes personals. Cinc triples. 7/13 tirs lliures.

Àrbitres: Jordi de Antonio León i Julian Lava Doñate

Parcials: 11-12; 18-10; 12-10; 10-10.

Podeu veure la classificació de 3a catalana (g.7), després de la dotzena jornada del campionat de lliga, clicant la imatge adjunta:

Notòria superioritat visitant

El sènior femení del CB Amposta no va tenir cap opció davant el líder del grup 8 de Tercera Catalana, que ha guanyat tots els partits que porta disputats. En aquesta ocasió les jugadores ampostines, van tenir molts problemes per superar la defensa rival, i tot el partit van acusar la poca producció en punts anotats. Les diferències van anar augmentant després del 12-34 del descans, fins al contundent resultat final. La pròxima jornada jugaran el divendres a les 21:30 hores a la pista de l’AD Torreforta.