IniciFutbol2ª CatalanaEls socis del Tortosa i Ebre Escola decidiran l’1 de juny sí...

Els socis del Tortosa i Ebre Escola decidiran l’1 de juny sí o no a la fusió

Els socis del CD Tortosa i l’Ebre Escola Esportiva han estat convocats, per separat, per al pròxim dijous, 1 de juny, a dos respectives assemblees extraordinàries. Serà una convocatòria que marcarà el futur dels dos clubs. Entre els punts de l’ordre del dia en destaca un de determinant i amb una rellevància transcendent: la proposta de fusió entre les dos entitats.

Segons el president del CD Tortosa, Mariano Curto, és ara una proposta positiva, “necessitem fer un projecte sòlid, i ara mateix és inviable tindre dos equips en competició a Primera Catalana a Tortosa, si finalment aconseguim l’ascens que podria ser efectiu esta mateixa setmana. Ho proposarem als socis i ells tindran l’última paraula”. La votació es farà de forma secreta i, com explica Curto, “si no prosperar la votació tenim la decisió presa d’acabar el nostre mandat, d’un any, que ens queda, i plegar a finals de la propera campanya 23-24. En el cas que la votació surta a favor, valorarem la possibilitat de seguir en el càrrec”. El president del CD Tortosa recordava que durant el seu mandat havien fet un gran esforç “sanejant la deteriorada economia del club, i de cara a la hipotètica fusió és un punt important a valorar”. En el supòsit que tiri endavant la hipotètica fusió entre els dos clubs perdran tots dos els escuts amb què competien en l’actualitat i hauran de competir la temporada que ve amb un escut nou, amb tot el que això comporta, i el nom de la nova entitat fusionada també seria una de les qüestions a debatre. Per a Curto és evident que els nostàlgics ho poden veure com una pèrdua irreparable, “però pensem que hi ha més coses positives que negatives en la fusió”.

D’altra banda Jordi Garcia, president del CF Ebre Escola Esportiva, deia fa uns dies que havien de dixar de banda els recels que hi havia en un principi entre els dos clubs, “les postures s’han apropat del tot i és prioritari per a les dos entitats. Sobretot, en l’aspecte econòmic i de club. Seria un gran pas per al futbol tortosí. Faríem un equip potent de cara a la temporada vinent, amb uns fonaments sòlids, tant en l’àmbit futbolístic com en l’econòmic per a les dos entitats”.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 2 =

Últimes notícies