IniciFutbolEls socis i socies de les Terres de l’Ebre del Barça podran...

Els socis i socies de les Terres de l’Ebre del Barça podran votar a Tortosa a les eleccions per la presidència del club

ESPORTS // La Delegació de la Federació Catalana de Futbol, situada al carrer Adrià d’Utrecht, 5, serà una de les seus amb mesa electoral, on es podrà votar a les eleccions per la presidència del FC Barcelona. S’han fixat a més 111 seus a Barcelona, 2 a Lleida, 5 a Girona, 3 a Tarragona i 1 a Andorra. Existirà un cens electoral per seu i, per tant, els socis i sòcies només podran anar a votar al col·legi que els sigui assignat en funció del seu codi postal de residència. El Club ja va obrir dies enrere un web amb tota la informació relativa a les eleccions, que es podrà consultar online, i amb la seu de votació ja assignada.

La previsió que les restriccions actuals a diversos territoris de l’Estat es mantinguin fins a la data de les eleccions (restriccions de mobilitat municipal, i toc de queda), impossibilita que les seus electorals inicialment plantejades fora de Catalunya (Madrid, Sevilla, València, i Palma de Mallorca) puguin complir la seva funció original: permetre el vot dels socis residents a la comunitat autònoma de la seu, i a les adjacents.

Així, doncs, atesa aquesta circumstància i, un cop garantida la modalitat de vot per correu que garanteix de forma més àmplia la participació en les votacions, la Comissió ha hagut de prescindir de les seus ubicades fora de Catalunya, amb l’excepció del Principat d’Andorra.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + 1 =

Últimes notícies