IniciPoliesportiuRemEmma Alimbau a punt per disputar el Mundial sub-23 de rem a...

Emma Alimbau a punt per disputar el Mundial sub-23 de rem a Plovdiv

Emma Alimbau (CN Amposta), serà l’única representant ebrenca, en el Campionat del Món de rem sub-23, que comença a disputar-se aquest dimecres 19 de juliol, al Canal de Rem de la ciutat bùlgara de Plovdiv, un escenari molt habitual en les competicions internacionals. Més de 750 remers de 51 països participaran en l’esdeveniment.

Alemanya, els Estats Units i Itàlia han enviat els equips més grans amb inscripcions en gairebé totes les 22 classes d’embarcacions. El 2022, Itàlia va encapçalar la taula de medalles a les aigües locals, i l’enviament d’un equip gairebé complet significa que buscaran repetir el medaller aquest any.

El debut de l’embarcació del dos sense timoner amb Emma Alimbau i Paola Alonso de Caso (Real Circulo de Labradores de Sevilla), tindrà lloc aquest dimecres a les 10:25 hores, competint en una primera semifinal molt exigent, on tindran com a rivals a Lituània, Alemanya i el Canadà. Els protagonistes de la segona semifinal, que es disputarà a continuació, seran Egipte, Romania, Països Baixos, França i Àustria.

Els dos primers bots de cada semifinal, es classificaran per disputar la final A, prevista el dissabte 22 de juliol a les 11:35 hores. La resta buscaran la classificació a la repesca, que tindrà lloc el dijous 20 de juliol, a les 10:50. Els bots que no puguin accedir a la fina A, disputaran la B. també el dissabte a les 8:15.

Grècia va dominar amb autoritat aquesta modalitat l’any passat, però aquest en aquesta edició, no tindrà representació. A priori entre les favorites figuren les lituanes, Martyna Kazlauskaite i Makile Karalikaite, medallistes de plata l’any passat, que tindran com a objectiu tornar a pujar al podi a Plovdiv. Alemanya presentarà dos de les seues remeres que van guanyar la medalla de bronze del vuit femení sub-23 de l’any passat; Tori Schwerin i Maike Boettcher.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 4 =

Últimes notícies