IniciHandbolEmpat en el segon duel de pretemporada de handbol sènior femení entre...

Empat en el segon duel de pretemporada de handbol sènior femení entre el HC Ampolla i HC Perelló

Partit de pretemporada igualat i molt intens de rivalitat disputat al nou poliesportiu de l’Ampolla, entre el conjunt local dirigit per Javi Garcia, que representava el debut davant el seu públic i el HC Perelló de Primera Catalana, una categoria superior a la del seu rival. El marcador al final reflectia un empat a 29 gols.

El primer temps va ser molt igualat, marcat per les imprecisions i pèrdues de pilota i amb diferents alternances en el marcador, però mai superant cap equip els 2 o 3 gols de diferència, però en la recta final l’equip local va reaccionar i es va avançar al marcador, marxant al descans amb una mínima avantatge ne 14-13.

A la segona part, un seguit de parades de porteria perellonenca i conseqüents contraatacs va aconseguir un parcial de 0-6 que va donar tranquil·litat a l’equip visitant. Cap a final del partit, l’equip local va reaccionar i es va anar apropant al marcador, fins a l’empat final. Els tècnics van aprofitar el partit per a donar minuts a totes les jugadores de la plantilla.

Per part del HC Ampolla van jugar Fely Moruz (15 parades) a la porteria, Andrea Haro (10), Yaiza Ferré (2), Fani Caballé, Sandra Pallarés, Cristina Tortajada (1), Olimpia Colomines (1), Mar Mauri, Gemma Polo, Judit Tortajada (2), Andrea Garcia (11), Emma Vicente (2) i Mónica Martí.

Aquest diumenge, segon partit amistós del cap de setmana, per a l’equip dirigit per Joan Curto al poliesportiu del Perelló contra l’Amposta-Lagrama de Divisió Honor Plata.