IniciBàsquetEnsopegada del CB Cantaires i CB Rapitenc a la Tercera Catalana de...

Ensopegada del CB Cantaires i CB Rapitenc a la Tercera Catalana de bàsquet masculí

ESPORTS // Jornada negativa per als representants ebrencs de la Tercera Catalana, amb derrota davant rivals directes en la lluita per les primeres posicions.

Al grup 12 A, el CB Rapitenc Bear Quimica, va sortir derrotat amb contundència de la pista del CB Salou B, per 88-50, en un partit de clara iniciativa local. i molt encert ofensiu. Els rapitencs que també van tindre problemes per anotar van encaixar molts punts a la primera part, 21-13 al primer quart, i sobretot al segon amb 30-10, arribant al descans amb molt poques opcions, amb un marcador que assenyalava un clar 51-23. Els altres dos parcials, encara que més igualats també es van decantar a favor local amb 21-14 i 16-13. Per part del Salou B, que es consolida al capdavant de la classificació, va destacar Antonio Sarita amb 28 punts i 6 triples, i Pau Pastor amb 18 punts va ser el més valorat dels rapitencs.
El Salou B és líder amb 10 punts, seguit per la Rapitenca, 8, Salle Ploms Reus, 7, i CB Contstanti Black, 5
El Davima CB Cantaires Tortosa, va perdre 61-54 a la pista del CB Montblanc VGLM, en un partit molt igualat amb problemes del conjunt tortosí per superar la defensa rival. Després dels parcials 15-15 i 11-8, es va arribar al descans amb 26-23, i tot per decidir, però encara que amb mínimes avantatges, tambè els altres quarts van ser favorables als montblanquins, per 15-12 i 20-19, Aleix Carré amb 19 punts i 5 triples, pels locals, i Lluís Bel (13), Pruñonosa (11) i Aleix Salvadó (10), pels tortosins, van ser els màxims anotadors.

Líder el Reus Deportiu amb 9 punts, seguit del Cantaires, 8; Montblanc, 4 i El Carme, 3.

Aquesta pròxima jornada, el dissabte el Cantaires rep al pavelló del Temple a les 18:15 hores al CB Montblanc VGL, i el Rapitenc a les 19:00 al CB Salou B.