IniciFutbolFutbol femeníEs manté el triple empat a punts al capdamunt de la classificació

Es manté el triple empat a punts al capdamunt de la classificació

Aquesta tarda de dissabte a partir de dos quarts de quatre el Femení Alcanar afrontarà la visita al terreny de joc de l’Aube, a les instal·lacions municipals Josep Maria Torres, davant un jove i inexpert conjunt del Jesús i Maria que suma els seus compromisos per derrotes abultades i intentarà imposar la lògica per a mantenir-se al capdavant de la classificació, mantenint-li el pols tant al Perelló com a un sorprenent CD Tortosa, que han sumat fins ara els nous punts disputats en els tres compromisos que es porten de lliga.

El CD Roquetenc, que cedia dos punts en l’enfrontament a Arnes però que també es manté invicte, i la Plana, que en aquesta jornada descansa, i acumula dos enfrontaments guanyats en l’inici de campanya a falta de recuperar el partit de la jornada inaugural, es perfilen com als candidats a disputar-se el titol d’aquesta temporada. La resta de marcadors de la jornada 3 va ser la de la contundent victòria del líder Perelló davant l’Olímpic ME al que s’imposava per 13 a 0; la Plana que superava per 6 a 2 a la Rapitenca i la victòria a domicili de la Cava davant el Remolins-Bítem que s’imposava per un ajustat 1 a 2.

El Roquetenc, seguix sense perdre

El Roquetenc no va voler abusar en excès de la notable diferiència de potencial que tenia respecte a un conjunt molt jove i innexpert que s’ha creat de nou enguany i tot i marcar cinc gols al primer període i set més al llarg de la segona meitat, l’esportivitat va estar sempre present en un duel clarament desnivellat des del xiulet inicial.

El control de la situació era per a les de Juanpe Fernández i Joel Rodríguez i les ocasions s’anaven succeïnt davant els dominis visitants. Tan sols l’estelar actuació del porterà visitant Sanaa i la connivència de les davanteres locals, van evitar que la desfeta fos encara més àmplia, demostrant un clar tarannà d’empatia respecte a les seves rivals en tot moment i un respecte exquisit. Van poder resistir les partidalenques fins gairebé els deu minuts de joc, quan les locals tan sols aconseguien el gol matiner d’Anna. A partir del segon gol, el partit quedava vist per sentència.

Des del CD Roquetenc, tenim molt clar que volem que el futbol femení té un gran valor i es treballa molt perquè aquest es potenciï, per això que quan es tracta d’equips en fases de formació, els gols queden relegats a un segon pla” ens comentava l’entrenador roquetenc que al mateix temps volia “felicitar al Jesús i Maria per no abaixar els braços en cap moment i per la seva actitud lluitadora, simpàtica i educada. Encoratjar al rival a seguir per aquest camí, formant-se i mostrant que si es vol, es pot” afegia en acabar el partit Fernández.

CD ROQUETENC, 12
UD JESÚS I MARIA, 0

CD Roquetenc: Estel, Anna, Tània, Mari Pau, Obiols, Aina, Joana. També van jugar: Marta, Laia, Leti.

UD Jesús i Maria: Sanaa, Abril, Alba, Lara, Carla, Usoa, Mirela. També van jugar: Jasmin, Sira.

Àrbitre: Ferran Farré Royo, de la delegació arbitral de les Terres de l’Ebre.

Gols: 1-0, Anna (4′); 2-0, Mari Pau (11′); 3-0, Aina (15′); 4-0, Aina (26′); 5-0, Joana (29′); 6-0, Leti (38′); 7-0, Laia (40′); 8-0, Anna (47′); 9-0, Tània (52′); 10-0, Tània (53′); 11-0, Anna (60′); 12-0, Leti (67′).

Paula Curto, amb un hat-trick, encamina la victòria tortosina

La roig-i-blanca Paula Curto intentant superar a una rival. Foto: Carlos López (Premsa CD Tortosa)

Una acció fortuïta en la primera acció del partit, va motivar la lesió de Cinta Carbó (que va tenir d’abandonar el camp assistida i sense poder recolçar el peu a terra) i aquesta jugada va marcar els primers compassos de la confrontació. El Tortosa, en rebre el cop anímic de perdre la segona jugadora després d’haver perdut a Mariona Tornel en el primer compromís de la lliga, se’n ressentien. Tot i això, es feien clarament dominadores del ritme de la pilota i d’un alt índex de possessió que permetia generar arribades davant el marc visitant, tot i que no les acabaven culminant. “Ens feia falta precisió en els darrers metres i qualitat en el darrer tram de la zona atacant, condicionades per la lesió que semblava greu a priori” ens comentava Kazu, tècnic de les tortosines.

Li va costar pràcticament tota la primera meitat obrir la llauna, però un cop van poder finalitzar l’acció en que Paula Curto inaugurava el marcador, vanfer dos gols més en un minut de marge obra de Paula Curto de nou i de Maria Otero, que li donaven la tranquil·litat per afrontar la segona meitat amb més calma. Després del pas per vestidors, la tònica del duel seguia sent favorable als interessos de les de la capital del Baix Ebre que pràcticament en tres minuts de marge resolien la confrontació que els significava acabar el primer partit amb la seua porteria a zero.

CD TORTOSA, 6
CD LA CAVA ‘B’, 0

CD Tortosa: Carla, Nerea, Paula Curto, Maria Otero, Cinta, Paula Ripoll, Ainoa. També van jugar: Andrea, Lídia, Grifoll.

CD la Cava ‘B’: Leyre, Cristina, Alba, Anaïs, Clàudia, Aida, Gisela. També va jugar: Naiara.

Àrbitre: Àlex Delgado Lujan, de la delegació arbitral de les Terres de l’Ebre.

Gols: 1-0, Paula Curto (26′); 2-0, Paula Curto (33′); 3-0, Maria Otero (34′); 4-0, Nerea (60′); 5-0, Nerea (61′); 6-0, Paula Curto (63′).

Una segona meitat pletòrica li permet a l’Alcanar doblegar a l’Arnes

Era un dels partits denominats trampa davant un rival que sol posar les coses complicades i així va ser. Durant els primers trenta-cinc minuts de joc, l’Arnes va presentar oposició i sobretot es va mostrar com un rival difícil de batre, molt ordenat defensivament i buscant sorprendre a les contres, davant el domini territorial canareu infructuós.

No obstant això, Judith aconseguia batre la xarxa de la portera Amalur als primers compassos de la confrontació i semblava ficar les coses ràpidament de cara per a les d’Agustí Fibla, quan només es portaven tres minuts de joc. El duel semblava controlat per les de la Fanecada, que presentava un aspecte molt bo a les graderies per a presenciar el partit, però en un error en un refús defensiu la pilota rebotava al cos de Rocio i acabava restablint la igualada amb la qual s’arribava al temps de descans.

Va ser en una segona meitat primorosa de les del Montsià quan van poder desnivellar la confrontació, gràcies en part a un gol dels denominats psicològics al primer minut de la represa. Mari Carmen aconseguia perforar per segon cop la xarxa visitant i tornar a ficar en avantatge a les canareves. A partir del gol, les ocasions se succeïen davant els dominis visitants i set minuts més tard de nou Mari Carmen, feia el 3-1 que donava relativa tranquil·litat. Anais, Judith i Laura, que jugava de jugadora de camp tot i ser portera, van ampliar el marcador que permetia al Femení Alcanar mantenir-se imbatut.

CFF ALCANAR, 6
CE ARNES, 1

CFF Alcanar: Sara, Maria, Marta, Anna, Mari Carmen, Judith, Laya. També van jugar: Anais, Laura, Ainhoa.

CE Arnes: Amalur, Ludmila, Rocio, Ara, Andrea, Bàrbara, Rocio Zapater. També van jugar: Laia, Marta, Carlota, Àngeles, Carla.

Àrbitre: Ferran Farré Royo, de la delegació arbitral de les Terres de l’Ebre. No va amonestar a cap jugadora dels dos equips.

Gols: 1-0, Judith (3′); 1-1, Rocio (17′); 2-1, Mari Carmen (36′); 3-1, Mari Carmen (43′); 4-1, Anaïs (47′); 5-1, Judith (48′); 6-1, Laura (69′).

L’Ampolla suma la seua primera victòria

Històric primer triomf de l’Ampolla des de que es va inscriure a la competició federada i ho feia a domicili al camp d’un Amposta, que es va estrenar en el seu debut a la categoria, amb derrota per 1 gol a 4.

Tot i això, van aconseguir avançar-se al marcador quan Laura Codorniu les posava en avantatge al marcador als onze minuts de confrontació. No obstant això, les noies de Gerard Reyes van seguir dins al partit i gràcies a dos accions culminades per Nerea Benito, que als 23′ restablia la igualada, li donaven la volta al duel a les acaballes del primer temps, quan restaven tan sols tres minuts per a finalitzar una confrontació que havia resultat anivellada finsaleshores.

A la represa, quan es portaven set minuts del segon temps, de nou Nerea Benito que va completar la seua gran actuació personal aconseguint marcar un hat-trick, li donava dos gols de marge a les del Baix Ebre que tancaven la sentència quan Marina als vint minuts del segon període aconseguia perforar el marc local i establia el resultat ja definitiu. Una victòria que reforçarà de moral a l’Ampolla que encara no havia aconseguit la victòria en les dos jornades precedents on van caure golejades al camp del Tortosa i aconseguien esgarrapar un punt remuntant dos cops el marcador advers la setmana passada contra la Cava ‘B’.

CF AMPOSTA, 1
CF L’AMPOLLA, 4

CF Amposta: Maria, Noa, Míriam, Laura Codorniu, Gabriela Teleki, Majda, Lídia. També van jugar: Marina, Laia, Sara, Naia, Gabriela Bel.

CF l’Ampolla: Gemma, Carla, Nerea, Laia, Lucia, Martina, Dersy. També van jugar: Alba.

Àrbitre: Felipe Santiago Crespo Garcia, de la delegació arbitral de les Terres de l’Ebre. Va amonestar per part visitant al tècnic de l’equip Gerard Reyes (65′).

Gols: 1-0, Laura Codorniu (11′); 1-1, Nerea Benito (23′); 1-2, Nerea Benito (32′); 1-3, Nerea Benito (41′); 1-4, Martina (55′).

La classificació al grup 1 de la lliga ebrenca de futbol-7 femení, després de disputar-se la tercera jornada del campionat, queda com podeu veure a la imatge inferior: