IniciPoliesportiuNatacióEstrena del CN Amposta i CN Tortosa en la competició de la...

Estrena del CN Amposta i CN Tortosa en la competició de la Lliga benjamina i alevina

El Club Natació Amposta i el Club Natació Tortosa han intervingut amb els representants federats més menuts, en la primera jornada benjamina disputada a les instal·lacions del CN Reus Ploms, i l’alevina a les del CN Vendrell.

Per part del CN Tortosa, Gorka Sarango Palacios nedava per primera vegada en una competició federada en 50 braça i 100 crol , on vaa baixar molts segons la seua marca. Marc Blanch Otancela que va nedar 100 metres tant de braça com de crol va rebaixar en les dues proves els seus temps, però sobretot en crol on aconseguia un registre molt bo. Pel que fa a la competició alevina, es van nedar les proves de 100 esquena, 50 lliures i 200 estils.

Van participar Blanca Forgàs (1:29:23 )en 100 esquena, Emma Dalmau (1:48:66) en 100 esquena , Miquel Albacar (3:34:22) en 200 estils i Raül Flore (1:28:18) en 100 esquena. Per la seua banda el Club Natació Amposta, al Vendrell Laia Sánchez, va ser tercera als 100 metres esquena amb un temps d’1:22.65. En la mateixa prova van competir i debutar en la categoria Janet Sanz, Ariadna Pérez i Ester Calabuig, en tretzena, catorzena i vint-i cinquena posició respectivament. Jan Lor i Marc Escribà, debutants també en la categoria, van finalitzar en vuitena i desena posició en els 100 metres esquena amb un temps de’1:25.27 i 1:26.08.

En la jornada a les instal·lacions del CN Reus Ploms, per a molts dels components del club ampostí, dirigits per Joel Segura, va ser la primera experiència en competició federada, aconseguint bones marques.