IniciPoliesportiuEsgrimaEugeni Gavaldá i Gerard Gonell cauen en segona ronda del Gran Prix...

Eugeni Gavaldá i Gerard Gonell cauen en segona ronda del Gran Prix Westend de Budapest d’espasa

Eugeni Gavaldà i Gerard Gonell no van poder superar la segona ronda del Gran Prix Westend-Memorial Gyözo Kulcsár d’espasa, que es disputa al BOK Hall, una de les instal·lacions més grans de la capital hongaresa, amb presència de 275 tiradors, la majoria de l’elit mundial.

En aquesta competició no participa Àngel Fabregat, que ha estat escollit per part de la Federació Espanyola d’Esgrima per formar part durant tres setmanes com a rellevista militar d’un programa que es realitza en col·laboració amb l’exèrcit espanyol.

Els dos representants de la Sala Esgrima Amposta de l’equip espanyol, han estat Eugeni Fabregat i Gerard Gonell, que van superar la seua corresponent poule amb un balanç de tres victòries i tres derrotes.

Eugeni va formar part d’un grup on va tenir com a rivals a Alan Temiryaev (Estats Units); Cesaba Cenyvesi (Hongria); Gianpaolo Buzzacchino (Itàlia); Mohammad Rezaei (Iran); Elmir Alimzhanov (Kazasthan); Stefan Baciu (Romania). En la primera ronda del quadre final es va imposar a Kakov Sola de Croacia, 15-10, perdent per idèntic resultat en la segona amb el colombià John Edison Rodríguez.

Gerard Gonell en la poule es va enfrontar a Filip Horvat (Croàcia); Tobias Weckerle (Alemanya); Paul James Sánchez-Lethem (Gran Bretanya); Sangjin Kim (Korea); Davide di Veroli (Italia); Nelson López Pourtier (França).

Com el seu company Eugeni, va superar la primera ronda amb victòria davant el japonés Takayuki Yuminaga i derrota a la segona també per 15-8, amb Stephen Ewart (Estats Units).

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 4 =

Últimes notícies