IniciPoliesportiuCiclismeEva Sans (CA Ascó) i Llibert Sendrós (Controlpack-Badia), pugen al podi del...

Eva Sans (CA Ascó) i Llibert Sendrós (Controlpack-Badia), pugen al podi del Campionat de Catalunya de contrarellotge

TERRES DE L’EBRE // Prop de 330 ciclistes van competir al Campionat de Catalunya de ciclisme en la modalitat de contrarellotge, disputat al Bruc de la comarca d’Anoia, amb organització del Club Ciclista Els Culets Vermells, que organitzava així la seua Prova Ciclista El Timbaler del Bruc.

En les categories elit i sub23 tant masculines com femenines, el recorregut va ser de 15 quilòmetres, amb dos voltes, en un circuit presidit per la muntanya de Montserrat i amb una gran dificultat tant de desnivell com tècnica. El sub23 Edgar Curto (Antiga Casa Bellsolà-Girona), amb 22:33, va ser el més ràpid de la jornada i es va endue el títol català per davant del seu company d’equip Gerard Bofill, 22:50, i de David Gómez, 22:53, el líder de les Grans Clàssiques, que s’ha endut el títol d’elit, amb segona posició per Llibert Sendrós del Controlpack-Badia,  23:27, i tercera de Guillem Suriñach (Team MP Group), 23:27, mentre també han destacat per part de l’equip senienc, Oriol Beltrán, 23:55, i Arnau Solé,23:56, en quarta i quinta posició, i Albert Masana, sèptim amb 24:10, que va ser el campió de la passada edició.

Entre les fèmines, Patrícia Ortega (Massi-Tactic), 27:11, és la nova campiona de Catalunya després de signar el millor temps per davant de la seva companya d’equip, Marta Sánchez, 27:47.

En la categoria Màster-30, amb recorregut de 7,5 quilòmetres, títol per a Eva Sans (CC Ascó),13:57. En cadets van competir Ivan Viladrich, en quinta posició el més destacat dels ebrencs, Pol Viladoms, Pol Roy, Ivan Rovira, Ivan Vallverdú, Raquel Martos, octava i Mar Piñol, sexta del Granfons SB Hotels Terres de l’Ebre, Adrià Rofes de la PC Baix Ebre, Ramon Roig, PC Ribera d’Ebre, dècim en Master-60, Tomàs Deosdat, Finques Feliu Cyclos Team en júnior, i en Master-50 Batiste Sancho de la PC Montsià.