IniciPoliesportiuCiclismeEva Sans s'imposa en Master-30 al Campionat de Catalunya de carretera

Eva Sans s’imposa en Master-30 al Campionat de Catalunya de carretera

ESPORTS // L’asconenca Eva Sans (Tot-net Terrassa), va aconseguir la victòria en la categoria Master-30, al Campionat de Catalunya en carretera de fèmines, 4ª edició de la Cursa Vila de Súria, amb un recorregut de gairebé 70 quilòmetres, i 46 participants en totes les categories de femenines. Eva Sans, que és el primer any que competeix amb un equip en la modalitat de ruta, ja havia aconseguit el subcampionat de Catalunya de crono al Circuit de Catalunya, i en aquesta ocasió es va imposar amb un temps de 2:10:03.

La guanyadora absoluta de la cursa va ser Mireia Benito (Massi Tactic), amb 1:57:06.

També es va disputar la competició de cadet masculina, amb un recorregut de 50 quilòmetres, amb triomf de Miquel Morales (La Torreta Bike), 1:18:27. Pel que fa a la participació de la PC Baix Ebre, Ivan Viladrich va finalitzar en vint-i-quatrena posició, Tomàs Deosdat, vint-i-sisena, entre els millors classificats, destacant el segon lloc en categoria infantil femenina de Mar Piñol.