IniciPoliesportiuBall de salóExcel·lents resultats del CBE Amposta Quick Dance als Campionats d'Espanya de balls...

Excel·lents resultats del CBE Amposta Quick Dance als Campionats d’Espanya de balls llatins

Els representants del CBE Amposta Quick Dance van competir a un excel·lent nivell, obtenint molt bons resultats tant, als Campionats d’Espanya de balls llatins celebrats a Naron (Galícia) del 24 al 26 de juny. En aquest Campionat van participar tres parelles del club ampostí amb unes rellevants actuacions, tant en els Campionats estatals com en les proves internacionals que paral·lelament que s’havien organitzat.

Guillem Bertomeu&Laia Talarn, parella de la categoria Youth, van ser els guanyadors de la “Copa Espanya” en la modalitat de Balls Standard. En la disciplina del Campionats d’Espanya en la modalitat de llatins va aconseguir la 16ª. Posició d´un total de 25 parelles, a la vegada també van participar en l’Open Internacional en la modalitat de balls Standard assolint la 5a. posició i 10a. en la modalitat de Llatins.

En la categoria Juvenil II, la parelleta formada per Roger Bertomeu& Anel Fumadó van aconseguir un altre cop el títol de Subcampions d’Espanya, aquesta vegada en la modalitat de Balls llatins, en les competicions internacionals van obtenir la 1ª, posició en l’Open Standard, i la 2a. posició en Llatins.

Paral·lelament al Campionat d´Espanya, es va celebrar una de les proves del WDSF (World Dance Sport Federation) Gran Slam Standard en la categoria reina, la d’Adult, amb les millors parelles en l’àmbit internacional. Aquest cop “Amposta Quick Dance” també va ser-hi present amb la parella més veterana Irene Martí&Agustí Ferré, on van saber defensar el seu ball, obtenint una meritòria 21ª posició, d’un total de 46 parelles vingudes de tot el món.