IniciPoliesportiuMotonàuticaÈxit de la tornada de la motonàutica a Amposta amb les proves...

Èxit de la tornada de la motonàutica a Amposta amb les proves puntuables per al Campionat de Catalunya i d’Espanya

L’incomparable marc del Pont Penjat, va ser escenari de la tercera regata puntuable pel Campionat de Catalunya de motos aquàtiques 2021 de dues categories i la segona puntuable pel Campionat d’Espanya d’unes altres dues, sota l’organització de la Federació Catalana de Motonàutica i el suport de l’Ajuntament d’Amposta, a través de la seva plataforma de turisme esportiu, Ports de la Generalitat i Jets X.

D’aquesta manera la motonàutica va tornar a Amposta després d’un any sense regates al riu Ebre, a conseqüència de les restriccions imposades per la pandèmia de la Covid-19.

La tornada ha estat un èxit, ja que a les habituals curses puntuables per al Campionat de Catalunya s’hi ha sumat també les del Campionat d’Espanya, amb categories específiques i pilots procedents d’Alacant, Andalusia, Galícia i Múrcia.

La regata estava convocada només per a categories de conducció dempeus, la GP3 i la F4, per a Campionat de Catalunya i la GP4 i GP4 júnior per a Campionat d’Espanya.La categoria GP3 va ser la més disputada, entre Alex Velasco, Joan Sevil, Roger Pujol i Lucas Oliver, que van protagonitzar moments molt espectaculars. Al final es va imposar Sevil, que va guanyar dues mànegues i va ser segon a l’altre, mentre Oliver va ser segon després de guanyar una mànega, ser segon a un altre i tercer a la darrera. Pujol es va classificar a continuació.

Les altres categories van tenir menys debat, ja que Lluis Montalà va guanyar les tres mànegues a F4, seguit de Rubén Galisteo i Carlos Hidalgo. El mateix va passar a GP4, on Harley Ritchie va guanyar totes les mànegues, seguit sempre de Carlos Vela i Amador Ferrer Garcià, seguit d’Amador Ferrer Pardo, que és el seu fill.

Encara més curiosa resulta la classificació a GP4 Júnior, que va guanyar Ciro Pereyra, seguit dels germans bessons Sandro i Diego Aguilera.

La propera regata està prevista a l’Ampolla (Baix Ebre) el dia 25 de setembre.

La classificació general està de la següent manera:

Categoria F4

1r Lluís Montalà, FCM. 187,5 punts.
2n Jorge Fernández Macarro. Club Nàutic el Balís. 94 punts.
3r Carlos Hidalgo. Club Nàutic el Balís. 75 punts.

Categoria GP3

1r Lucas Oliver. FCM. 206 punts.
2n Joan Sevil. Motonàutic Club Amposta. 145 punts.
3r Nil Bonich. Motonàutic Club Amposta. 119 punts.

Categoría GP4 Júnior

1r Ciro Pereyra, 145 punts.
2n Sandro Aguilera, 110 punts.
3r Diego Aguilera, 90 punts.

Categoria GP4

1r Harley Ritchie, 141 punts.
2n Carlos Vela, 125 punts.
3r Amador Ferrer Garcia, 95 punts.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 29 = 35

Últimes notícies