IniciPoliesportiuTennisÈxit de les primeres competicions organitzades per la nova junta del Club...

Èxit de les primeres competicions organitzades per la nova junta del Club Tennis Tortosa

Les primeres activitats de competició organitzades per la nova junta directiva presidida per Francesc Minguell, del Club Tennis Tortosa, han obtingut una bona resposta quant a participació. Del 26 d’agost al 2 de setembre s’ha disputat la vint-i-setena edició del Torneig de Tennis Ciutat de Tortosa, competició recuperada, que va viure la seua última edició el 1995, quan Josep Maria Blanch i Josep Baldé, van disputar l’última final del llegendari torneig.

També s’ha disputat la primera edició del Campionat de Padel Femení Ciutat de Tortosa, del 27 d’agost al 2 de setembre, amb premis en metàl·lic, i la participació de 44 jugadores. Francesc Minguell després del lliurament de premis, estava satisfet i feia un balanç molt positiu del retorn de la competició a les instal·lacions del club “la resposta ha estat molt positiva, i ens anima per continuar organitzant els tornejos en el futur, per intentar la seua consolidació, a més ens han demanat també un torneig de pàdel masculí, que organitzarem amb inici el 17 de setembre“.

En la competició de pàdel femení, el títol en la Segona Categoria va ser per a la parella formada per Laura Pallarès i Núria Garrido, amb segon lloc per a Sandra Bel i Noèlia Albarran. El títol de consolació va ser per a Paula Franc i Mònica Gisbert.

En la competició de Tercera Categoria, les campiones han estat Laia Tomàs i Marta Escurriola, i subcampiones, Alícia Fabra i Maite Pizarro. El títol de consolació se’l van adjudicar Sandra Dalmau i Núria Aragonès, i les finalistes van ser Marta Palomo i Patrícia Martínez.