IniciPoliesportiuEsgrimaFabregat, Gavaldà i Gonell eliminats a la segona ronda de la Copa...

Fabregat, Gavaldà i Gonell eliminats a la segona ronda de la Copa del Món de Berna

Els tres representants de la Sala Esgrima Amposta, que han competit amb la selecció espanyola d’esgrima en la modalitat d’espasa absoluta a la Copa del Món de Berna, no han pogut superar la segona ronda.

La competició es disputa al Sporthalle Wankdorf de la capital suïssa, amb la presència de 177 tiradors, la majoria de l’elit mundial.

Àngel Fabregat va superar la poule amb un balanç de tres victòries i tres derrotes en un grup on va tenir com a rivals a Alexander Biro (Austria); Saar Hanina (Israel); Calum Maynard (Gran Bretanya); Roman Svichkar (Ucraïna); Robert Schmier (Alemanya) i Bruce Brunold (Suïssa). Després de quedar exempt en la primera ronda va perdre en una confrontació molt igualda i emocionant per 15-13, amb el representant d’Indonèsia, Udaivir Singh.

Idèntica trajectòria ha seguit Gerard Gonell, passant amb solvència la poule amb quatre victòries i dos derrotes, en un grup amb Skyler Liverant (Estats Units); Dimitry Alexanin (Kazasthan); Hioming Jang (Korea); Paolo Pizzo (Itàlia); Mateusz Antkiewicz (Polònia) i Ryu Matsumoto (Japó). Després de quedar exempt, caure en segona ronda amb l’holandés, David Van Nunen, en un duel molt emocionant per un ajustat 13-14.

Amb tres victòries i tres derrotes va superar la poule Eugeni Gavaldà, tenint com a rivals a Sven Vineis (Suïssa); Jakob Stymne (Suècia); Nikita Koshman (Ucraïna); Niko Vuorinen (Finlàndia); Peter Farkas (Hongria) i Georgiy Bruev (Rússia). En la primera eliminatòria ha derrotat Al japonés Oya Kensuke per 15-10, perdent com els seus companys a la segona amb el francés Nelson López Poutier per 11-15.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 7 =

Últimes notícies