IniciFutbol1ª CatalanaFestival golejador de la Rapitenca davant el Sant Ildefons

Festival golejador de la Rapitenca davant el Sant Ildefons

LA RÀPITA // La Rapitenca s’ha exhibit davant el Sant Ildefons, en un partit on el conjunt local ha estat molt efectiu, sobretot el seu jugador Valcárcel que amb els tres gols marcats, arriba a la xifra de nou en els 7 partits que ha jugat, i és el màxim realitzador del grup amb sis més que el segon classificat.

En aquesta ocasió els rapitencs han estat molt efectius en el duel de la Devesa, que ha suposat la seua segona victòria. Amb la consecució dels tres punts l’equip de Ramon Sancho es consolida a la zona intermèdia de la classificació, i segueix en clara línia ascendent.

El conjunt rapitenc ha sortit molt endollat al partit i en menys de mitja hora ja l’ha deixat pràcticament enllestit amb els tres gols aconseguits. Primer marcava Andy a la sortida d’un córner tret per Andy. Quatre minuts després comença el recital de Valcárcel, amb el primer gol del seu compte particular, aprofitant una assistència de Peke. Continua pressionant la Rapitenca, i Àlex Forés recull un rebuig del porter Arnau, després d’un remat de Valcárcel per marcar el tercer gol. Abans del descans, segon gol de Valcárcel per certificar el clar domini rapitenc, que arriba al descans amb el partit decidit i un expressiu marcador favorable de 4-0.

Els visitants ho han intentat a la segona part, però la poca punteria en el remat dels seus davanters ha contrastat amb l’efectivitat local. Ja en la recta final de la confrontació, Matty amb un xut llunyà que sorprén a Arnau, i Valcárcel de nou molt oportú, situen un marcador final d’escàndol per als rapitencs.