IniciHandbolFinal d'infart on el Puerto Sagunto del tortosí Toni Malla acaba sumant...

Final d’infart on el Puerto Sagunto del tortosí Toni Malla acaba sumant un punt

No va ser el debut somniat per al Fertiberia Balonmano Puerto Sagunto de l’entrenador tortosí Toni Malla, en un partit amb un final d’infart que va acabar amb taules al marcador amb el 29 a 29 final davant un potent rival com era el filial del Barça.

El cert, és que durant tot el partit el conjunt valencià va portar la iniciativa al marcador fins als darrers compassos de l’enfrontament. El bon treball defensiu dels de Malla i l’aprofitament de les accions ofensives a la contra els donaven avantatge des de l’inici del partit, situant quatre gols de marge a l’electrònic. Però van reaccionar els blau-grana, ajustant els desajustos defensius i aprofitant els errors en atac dels locals van aprofitar per retallar distàncies al marcador, tot i mantenir els tres gols de renda al descans amb el 16 a 13 amb que es tancava la primera meitat.

A la represa, semblava que tornava la millor versió dels de Toni Malla als primers compassos del segon període, però de mica en mica van entrar les imprecisions als de Toni Malla i a mitjans del segon temps els errors en les transcisions ofensives i la precipitació en acabar les jugades anava fent crèixer al Barça que era capaç d’igualar el duel. Llavors els gols d’Albizu, Nil i Sedano combinats amb les aturades d’Ignasi Admella sota pals, li permetien als valencians tornar a obrir forat al marcador. Però les decisions arbitrals, molt protestades per la banqueta i afició local, permetien als catalans tornar a equilibrar la situació i arribar a un darrer minut frenètic on primer va ser el conjunt local qui va tenir la pilota per a resoldre en atac i desfer l’equilibri al marcador, però van fallar i li donaven als blaugrana l’opció de poder sentenciar però va aparèixer la figura estelar d’Ignasi Admella fent una aturada providencial per a evitar la primera desfeta de la temporada i donar-li el primer punt als de Sagunt, que busquen enguany el retorn a la lliga ASOBAL.

FERTIBERIA BM PUERTO SAGUNTO, 29 (16)
FC BARCELONA ‘B’, 29 (13)

Fertiberia BM Puerto Sagunto: Ignasi Admella, Alex Ortega (1), Nil Montserrat (6), Del Valle (2), Aron Díaz (1), Pau Ferre (2), Daniel Martínez, Adrián Nolasco (4), Arnau Fernández, Javier Manzano (1), Daniel Sedano (4), Aitor Albizu (5), David García, Poveda (3), David López, Javier Olivares.
Barça Atlètic: Óscar Grau (1), Alberto Pujol, Jaume Pujol, Marc López(5), Pau Morer (1), Oriol Zarzuela, Roberto Domenech, Jokin Aja, Pol Quiroga, Ferran Prieto(1), Ezequiel Conde (1), Bruno Reguart (5), Marti Soler (2), Cenic (4), Pablo Urdangarin (2), Izan Barrufet (4).
Parcials: 3-1 (5′), 5-4 (10′), 8-5 (15′), 10-8 (20′), 13-10 (25′), 16-13 (descans), 18-14 (35′), 21-17 (40′), 23-21 (45′), 25-25 (50′), 27-26 (55′), 29-29 (final).
Àrbitres: Jorge Rodríguez Pacheco i Alejandro Núñez Camacho. Van excloure pel Fertiberia Balonmano Puerto Sagunto a Albizu (2), Sedano i Del Valle, i pel Barça Atlètic a Conde, Jokin, Marc López, Óscar Grau (2) i Alberto Pujol.