IniciFutbolFlix celebra el segon split de la ‘Flix League Ebre Renovables’ els...

Flix celebra el segon split de la ‘Flix League Ebre Renovables’ els dies 21 i 22 de juny

Després d’una rebuda en majúscules l’any passat, la ‘Flix League Ebre Renovables torna amb el seu segon split els dies 21 i 22 de juny al Camp d’Esports Municipal La Ventonella de Flix (Ribera d’Ebre). L’estadi serà l’escenari d’aquest torneig de Futbol 7, que es caracteritza per tenir un reglament propi inspirat en els videojocs. L’atractiu del format va reunir fins a un miler d’espectadors/es l’any passat.

Aquest esdeveniment, pioner a les Terres de l’Ebre, ha modificat lleugerament el seu reglament per oferir als assistents més espectacle en aquesta nova edició: cartes renovades i un format més visual.

Com en l’edició anterior, disputaran el torneig un total de vuit equips, tots ells liderats per un president o presidenta. Cada un dels mandataris/es, ha escollit fins a tres jugadors/es a dit amb l’objectiu de fer més vistosa la competició en tractar-se de personalitats representatives del futbol ebrenc o tarragoní. La resta de jugadors/es de cada equip, van ser triats en un esdeveniment celebrat el dia 1 de juny al Cinema La Unió Social de Flix anomenat ‘Draft’. Tots/es s’hi van inscriue de manera individual, i les inscripcions es van tancar en només dues setmanes.

D’aquesta manera, seran 100 els i les esportistes que participaran en aquest segon split de la ‘Flix League Ebre Renovables’ procedents, majoritàriament de la Ribera d’Ebre, però també de totes les Terres de l’Ebre i Camp de Tarragona.

Recordem que el torneig es caracteritza per ser inclusiu i mixt, on, tant nois com noies, poden jugar a futbol independentment del seu sexe, de si estan o no federats/es o de si practiquen regularment esport. Tot i així, els organitzadors comenten que “el nivell ha pujat considerablement respecte a l’any anterior, ja sigui pels jugadors i jugadores que cada president o presidenta ha escollit, o pels que s’han apuntat enguany al ‘Draft’”.

La competició es va iniciar divendres dia 21 de juny a partir de les 18 hores de la tarde amb la presentació de tots els equips en una fase regular que s’allargarà fins a les 4 del matí. El dissabte 22 de juny, i després de finalitzar la fase classificatòria, se celebrà la fase final, en previsió d’acabar sobre la mitjanit. Aquesta última jornada serà retransmesa en directe pel compte de Twitch ‘flixleague’.

Arbitrarà la competició el senyor Manuel Titos, col·legiat referent d’aquesta modalitat, i la retransmissió de la fase final anirà a càrrec del mític periodista ebrenc Michel Viñas. Tot, gràcies a la col·laboració de Canal Terres de l’Ebre.

Qui també ha fet possible l’esdeveniment han estat els més de trenta comerços locals que s’han sumat a la iniciativa, entre ells, l’empresa d’instal·lacions solars i manteniments ‘Ebre Renovables’, patrocinadora oficial del torneig.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

13 + = 21

Últimes notícies