IniciPoliesportiuCiclismeFrancisco Torroella s'imposa a la Volta Ciclista a Tarragona amb destacat protagonisme...

Francisco Torroella s’imposa a la Volta Ciclista a Tarragona amb destacat protagonisme de Camarles

Francisco Torroella es va  proclamar campió de la 58ª Volta Ciclista a Tarragona, després d’imposar-se, a Reus, en la segona i última etapa de la cita, que va tenir un destacat protagonisme a Camarles amb la disputa de la primera etapa. Torroella va invertir a un temps de 5.35’08. Pedro José López i Josep Albert Piñana van completar el podi, a dos minuts i un segon del vencedor Josep Albert Piñana i Tony Gallardo van ser els altres guanyadors en les restants categories.

La primera etapa de l’edició d’enguany de la cursa va tenir sortida i arribada a Camarles, amb participació al voltant de 170 ciclistes que van fer un recorregut de 101 quilòmetres. En la primera etapa va imposar-se Pedro José Gil de l’equip ULB. Feia més de 30 anys que la Volta a Tarragona no es disputava al delta de l’Ebre i en l’etapa d’ahir els ciclistes van completar 5 passos per meta en un recorregut completament pla entre Camarles, Lligallo del Gànguil, l’Aldea, Deltebre i Camarles.

L’organització de la 58a Volta Ciclista per la Província de Tarragona ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de Camarles i de la Penya Ciclista Sant Marc.