IniciPoliesportiuPescaGeorgina Mor i Josep Mestre guanyadors del tradicional concurs de pesca infantil...

Georgina Mor i Josep Mestre guanyadors del tradicional concurs de pesca infantil de Festes de la Cinta

Una trentena de participants, 24 nois i 6 noies, entre 2 i 13 anys, van prendre part en el tradicional concurs de pesca infantil de Festes de la Cinta, organitzat per la Societat de Pesca Deportiva de Tortosa, disputat le passat dilluns al riu Ebre.

Els joves competidors es van dividir en la primera categoria per a participants fins als 9 anys, i la segona de 10 a 13. La jornada va estar molt animada amb bastants captures, amb només vuit dels participants que es van quedar sense treure cap peça. La majoria de les captures van ser de peix gat, alguna llisa i llobarro. Com és habitual la pesca va ser sense mort, tornant el peix després al riu.

Georgina Mor, primera classificada de la primera categoria al concurs de Festes de la Cinta. Foto: Cedida

En la segona categoria el triomf va ser per a Josep Mestre Montserrat, amb 4,340 quilos, el més elevat del concurs, amb segon lloc de Joan Grau Galve amb 2,860, i tercer d’Iria Fernández Roig amb 1,090. A la primera categoria, primera posició per a Georgina Mor Hurtado, amb 1,895 quilos, seguida de Pol Curto Blanch, 1,815 i Pau Roig Ralda, 1,775.

També es va lliurar a Josep Mestre Montserrat el premi a la peça més grossa de 2,220, i altres guardons als socis de l’entitat.

Va efectuar el lliurament de premis Sisco Pepió, tinent d’alcalde i responsable de Promoció Econòmica, Comerç, Turisme, Agermanaments i Fires de l’Ajuntament de Tortosa.

Foto: Cedida
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 13 = 21

Últimes notícies