IniciPoliesportiuEscacsGerard Añó campió del torneig de partides ràpides Festes de la Cinta...

Gerard Añó campió del torneig de partides ràpides Festes de la Cinta 2022 d’escacs

Gerard Añó es va proclamar campió del torneig de partides ràpides Festes de la Cinta 2022 d’escacs, organitzat pel Club Escacs Tortosa, amb èxit de participació, en el que van competir un total de 53 jugadors, disputat al Centre Cívic de Ferreries amb el ritme de joc de cinc minuts més tres segons.

El jugador del Club Escacs Valls va sumar 6 punts, sortint guanyador al desempat amb Ruben Vinuesa (CE Ruy López) i Gerard Tafall (CE Amposta), que van ocupar la segona i tercera posició, amb idéntica puntuació. Amb 5,5 punts en quarta i quinta posició es van classificar Néstor Biosca (CE Amposta) i Xavier Mompel (CE Valls). A continuación i amb 5 punts, Albert Garriga (Zugzwang Valencia); Santiago Añó (CE Peo Vuit); Xavier Aloy (CE Amposta); Merce Biosca (CE Amposta) i Nicolás Bellón (Gambito Benimaclet).

David Teply (CE Ruy López), va ser el millor sub-14, amb 4,5 punts, Xavier Mompel (CE Valls), el millor sub-12, amb 5,5; Ruben Calero (CE Cambrils Unió), el millor sub-10, amb 3,5; Martí Sabaté (CE Tortosa), millor sub-8, amb 2,5, i el millor soci del CE Tortosa, Vicent Ferrer, dinovè amb 4 punts.