IniciFutbol3a divisióGerard Badia lidera al FC Ascó en la golejada davant el CE...

Gerard Badia lidera al FC Ascó en la golejada davant el CE Cambrils Unió

ESPORTS // El FC Ascó va derrotar per 1-5 al CE Cambrils Unió, en un partit on el conjunt dirigit per German Inglés va tornar a demostrar que va pel bon camí de cara a l’inici de lliga en el seu retorn a la Segona Divisió. Tot i que els locals es van avançar aviat amb un gol de Roger, i al FC Ascó li va costar competir al seu nivell, i no va estar gaire encertat en els darrers metres. Gerard Badia va aconseguir el gol de l’empat, resultat que assenyalava el marcador al descans.

A la segona part va canviar la dinàmica del joc, amb domini absolut dels asconencs i major efectivitat. Roda li va donar la volta la marcador mentre Badia va fer pujar l’1-3, però es va guardar el millor per marcar el quart en una acció espectacular, de traca i mocador. Poc més tard Amir va establir el marcador definitiu amb el cinquè gol que li permet als riberencs seguir imbatuts fins al moment durant la posada a punt de cara a l’estrena de la lliga a tercera divisió.

German Inglés reconeixia que l’equip havia millorat molt al segon temps “la primera part no hem estat gaire bé, després a la segona l’equip ja estat més al seu nivell, sense perdre pilotes, portant la iniciativa i creant més perill”. L’equip ara continua la seua preparació de pretemporada “ara contra el CD Tortosa afrontem un altre partit de pretemporada, per anar millorant la nostra condició física, i on espero recuperar també alguns jugadors que arrossegaven molèsties físiques”.

Dissabte en Festes Majors d’Ascó, nou test amistós de pretemporada per seguir en l’evolució de cara a l’imminent estrena de la competició. Serà a partir de les 19 hores de la tarde, davant la visita del CD Tortosa que aspira enguany a estar entre els candidats a l’ascens a primera catalana.