IniciPoliesportiuEsgrimaGerard Gonell guanya el duel ampostí de la final del Campionat d'Espanya...

Gerard Gonell guanya el duel ampostí de la final del Campionat d’Espanya júnior en la modalitat d’espasa

AMPOSTA // Les promeses de la Sala Esgrima Amposta han començat amb un destacat protagonisme en els Campionats d’Espanya, junior, sub-23 i sènior, que fins al dia 8 de desembre, es disputen al poliesportiu Zuburdón de la localitat madrilenya de l’Escorial.
A la categoria individual júnior, la medalla d’or ha estat per a Gerard Gonell, que s’ha imposat a la final al seu company de la SE Amposta, Aleix Jiménez per 15/9.

Gonell ha finalitzat la competició sense haver perdut cap confrontació, després de superar a la poule a Daniel Sáez (Sala Armas Madrid); Javier Moreno (CE La Roda); Anibal Martín (CE Pozuelo); Emilio Fernández Jimeno (Olimpo Madrid); Diego López Corazón (SAES Burgos) i Alvaro Fernández Calleja (CE Lázaro Cárdenas de Madrid). Posteriorment va derrotar al seu company Aleix Martí (15-11), i en semifinals a Alberto Luque (CE Pozuelo), (15-10).

Per la seua banda Aleix Jiménez, va finalitzar la poule vencent a Miguel Angel Chuzón (Escuela Cid Campeador de Burgos); Noe Bermejo (CE Valladolid); Daniel Garcia Miguel (SAES Burgos) i Alberto Luque (CE Pozuelo), sofrint dos derrotes amb Rafael Galdón (Sala Armas Albacete) i Diego Calderón (Olimpo Madrid). En quarts de final ha superat a Alberto Fernández Calleja, (15-8), i en semifinals va tornar a derrotar Daniel Garcia Miguel (15-9).

Van completar la bona actuació ampostina, Guillem Martínez i Aleix Martí en catorzena i quinzena posició, respectivament, les mateixes que van ocupar en la competició femenina Paula Vidal i Anaís Pujol.

Per equips la Sala Esgrima Amposta es va emportar finalment la medalla de plata, quedant-se a tan sols un tocat de pujar al més alt de podi. A la final el conjunt format per Gerard Gonell, Aleix Jiménez, Guillem Martínez i Aleix Martí, van caure derrotats (41-40) davant la Sala d’Esgrima de Burgos, formada per Diego López Corazón, Gonzalo Mahamud i Javier de los Mozos, que va ser el principal artífex de la victòria del seu equip.

Ara arriba el torn de la competició sub-23 i sènior on el club ampostí intentarà seguir la positiva dinàmica de l’inici del campionat.