IniciPoliesportiuEsgrimaGerard Gonell i Daniela Pinyol han disputat l'Europeu sub-23 d'espasa amb la...

Gerard Gonell i Daniela Pinyol han disputat l’Europeu sub-23 d’espasa amb la selecció espanyola

L’Europeu d’esgrima disputat al Gerevich Aladár National Sports Hall de Budapest, ha comptat en la modalitat d’espasa, amb la participació de dos components, Gerard Gonell i Daniela Pinyol, de la Sala Esgrima Amposta, formant part de la selecció espanyola.

Per equips el combinat hispà masculí, amb Gerard Gonell (SE Amposta), Diego Calderón (CE Coruña), Javier Ivan Gormaz (100-TO Coruña),  i Diego López Corazón (SAES Burgos), van disputar les semifinals, perdent davant l’equip de França per 45-24, i en la lluita pel bronze, amb Suïssa, 45-37, tot i que Gerard Gonell, va acabar la confrontació amb un balanç positiu en les tres confrontacions en què va intervenir, amb victòria davant Sven Vineis i Ian Hauri, i empat davant Jonathan Fuhriman. Abans havien superat en octaus de final a Polònia, 45-38 i en quarts de final a Alemanya, 42-39.

En la competició individual, Gonell, va ocupar la trenta sisena posició, després de perdre en primera ronda amb Frantisek Coufal de la República Txeca per 11-10. En la pole va derrotar a tots els seus rivals: Nikita Koshman (Ucraïna), Robert Klaus (República de Txèquia), Julius Jutila (Finlándia), Yeho Lambrey Messika (Israel), Oliver Laasik (Estònia), Ian Etienne Kolditz (Alemanya).

Per la seua banda, Daniela Pinyol va finalitzar com la millor representant de la selecció espanyola en quaranta-novena posició, per davant de Laura Aznar cinquanta-novena, Lucia Torrente, seixantena, Dana Raposo, setanta-tresena.

Es va classificar en la seua pole amb tres victòries i tres derrotes. Va superar a Anne Bultynck (Bélgica), Barbara Brych (Polònia) i Madli Palk (Estònia), i va perdre amb Patrice Proksikova (República de Txèquia), Emma Lauvray (França) i Gaia Traditi (Itàlia). En el quadre final es va veure les cares de nou amb l’italiana Gaia Tradeti, que com a la pole, va tornar a derrotar a la representant de la Sala d’Esgrima Amposta, en aquesta ocasió per 15-10.

Per equips la selecció espanyola va ser dissetena, perdent en la primera ronda del quadre, davant Finlàndia per un ajustat 28-27. El combinat espanyol va competir amb Daniela Pinyol (SE Amposta), Laura Aznar i Lucia Torrente (SA Madrid), i Dana Raposo (CE Lázaro Carreter Madrid). La tiradora del club ampostí va superar a Outi Jaakkola, va empatar amb Viena Niskala, perdent amb Eva Hautala.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 2 =

Últimes notícies