IniciMotorEl pilot tortosí Gerard Subirats segueix sense debutar al Campionat d’Espanya de...

El pilot tortosí Gerard Subirats segueix sense debutar al Campionat d’Espanya de Ral·lis Totterreny

ESPORTS // Gerard Subirats continua sense debutar esta temporada al Campionat d’Espanya de Ral·lis Totterreny, en no haver-se disputat encara cap prova del calendari, a causa de la pandèmia de la Covid-19.

L’última prova cancel·lada ha estat la tradicional Baixa Aragó, que arribava a la seua trenta-setena edició, i se’n preveia la disputa del 24 al 26 de juliol. El motiu és la incertesa encara patent de la possibilitat de la presència de públic i sobretot la de la mobilitat de les persones des de les diferents localitzacions dels equips participants, en este esdeveniment esportiu de primer nivell, amb una gran afluència de participants, organització i públic en general, i que comporten una gran mobilitat de persones. Només en la categoria d’automòbils s’havien inscrit 74 pilots, amb el cas de Gerard Subirats amb Fina Roman de copilot amb un Toyota Hilux Overdrive. 

La Baixa Espanya Aragó és una prova puntuable per a la Copa del Món FIA de Baixes Totterreny, per al Campionat d’Espanya de Totterreny i la Copa del Món FIM de Baixes que tornarà el 2021, i ha estat el millor ral·li de la Copa del Món de Baixes Tot Terreny, designat per la FIA el 2019, i per octau any consecutiu s’havia de celebrar a Terol.

Abans ja s’havia suspès la primera prova del 27 al 29 de març, la XV Baja Alzamora, el 22 i 23 de maig el Rallye TT Mar de Olivos, i  el 12 i 13 de juny, la Baja TT Dehesa d’Extremadura. 

Les pròximes proves del calendari són el Rallye TT Villa de Zuera, l’11 i 12 de setembre; Rallye TT Guadalajara el 2 i 3 d’octubre, i el 6 i 7 de novembre la Copa Ibérica amb Rallye TT Cuenca.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + 1 =

Últimes notícies