IniciFutbolFutbol femeníGolejada de l'Aldeana femení per a seguir l'estela del líder

Golejada de l’Aldeana femení per a seguir l’estela del líder

Allarga una setmana més la ratxa d’imatibilitat l’Aldeana femení que arriba fins a les tretze jornades sense conèixer la derrota i seguint l’estela del líder Terres de Lleida. Dos punts són els que les separen del capdamunt de la classificació i ara les deixa segones en aprofitar l’ensopegada del Calafell a Canyelles on només va poder empatar a un gol. El proper partit de lliga davant les del Baix Penedés dissabte a partir d’un quart de sis de la tarde, serà un partit clau per a les d’Agustí Martí ‘Garcho’ que buscaran superar a un rival que en el duel d’anada ja va extreure un empat del municipal de la Unió i que a més intentaran trencar-lo la imbatibilitat al conjunt del Baix Penedés, que no ha perdut cap partit des de l’inici de temporada.

El partit va ser un monòleg ofensiu de les groguetes. Des del primer minut s’hi van bolcar però va tardar en arribar el primer gol al marcador i no va ser fins ben avançada la primera meitat quan es produïa. Andrea Simón era l’encarregada d’obrir la llauna a deu minuts de marxar als vestidors al temps de descans. A partir d’allí, dos gols més de Julene en cinc minuts de marge, ja li donaven la tranquil·litat a les aldeanes que enfilaven els vestidors amb un avantatge contundent a l’electrònic. Va ser un partit on a l’inici els va costar imposar la superioritat manifesta, però a partir del quart d’hora ja van imposar la lògica que tot i això no es traduïa al marcador. Fins que en una passada filtrada per Núria, habilitava a Andrea que després de driblar a la seua defensora culminava l’acció des de l’interior de l’àrea amb una rematada al pal llarg que pràcticament entrava per l’escaire de la porteria vilanovina. Aquest gol va marcar un punt d’inflexió. I en la recta final dels primers quaranta-cinc minuts les de Garcho ampliaven la renda. En una molt bona combinació de costat a costat, la passada filtrada per a Julene a l’interior de la gran era finalitzada amb un toc de qualitat en el qual creuava la pilota al segon pal i cinc minuts després, al darrer del primer temps, donava el cop de gràcia la mateixa jugadora que definia de primeres una falta lateral penjada per Núria. Partit pràcticament resolt.

A la represa, tot i la relaxació evident pel 3-0, les aldeanes van esvair els dubtes del que ja els hi va passar al partit d’anada, quan gairebé els remunten el partit. Tot i abaixar la intensitat del joc, el que no van abaixar va ser l’efectivitat davant la porteria visitant. I arran d’una pena màxima als nou minuts, Marta Alegre no perdonava des dels onze metres i ampliava així el bagatge ofensiu de les ebrenques i a la sortida d’un córner, Naomi en primera instància rematava amb el cap davant la gran aturada de la portera visitant, però que no va poder aturar el rebot que li caia a Patri que marcava a plaer i ampliava la golejada de les d’Agustí Martí, que pràcticament al quart d’hora de la segona meitat (64′) es situaven amb un 5-0 contundent. A la recta final les vilanovines, aprofitant un penal molt dubtós, van aconseguir el gol de l’honor que tancava el resultat definitiu. L’entrenador aldeà ens reconeixia que “es va notar que veníem de dos o tres partits molt exigents, i vam recuperar la nostra identitat. Ens va costar entrar al partit, però un cop vam fer-ho vam poder treure’ns la pressió de sobre i vam aconseguir marcar més de dos gols de diferència que feia moltes jornades que no ho feiem. Ara dissabte tindrem el darrer partit del que ens resten de cara a tancar la temporada, molt decisiu i on pràcticament ens jugarem la lliga al camp del Calafell. Després d’aquesta confrontació ens quedaran quatre partits per a tancar la temporada en els quals l’equip es podrà soltar més i espero recuperar la nostra identitat del que veníem fent fins ara” ens apuntava Agustí Martí ‘Garcho’.

UE ALDEANA, 5
CF VILANOVA, 1

UE Aldeana: Mar, Ainhoa, Alba Fischer, Alicia, Paula Adell, Patri, Núria Falcó, Julene, Andrea, Anna Escribano, Júlia Lineros. També van jugar: Marta Alegre, Sílvia Maicas, Eva, Joana, Naomi, Raquel Santamaria.

CF Vilanova: Sara, Sandra, Vero, Jéssica, Paula, Jeni, Aida, Nerea, Noélia, Noa, Ghizlane.

Àrbitre: Mouad Benyazid, de la delegació arbitral de Terres de l’Ebre. Va amonestar a Paula Adell (73′) de les aldeanes.

Gols: 1-0, Andrea Simón (35’); 2-0, Julene (39’); 3-0, Julene (44′); 4-0, Marta Alegre (p) (54′); 5-0, Patri (64′); 5-1, Jeni (p) (73′).

La classificació al grup 2 de la lliga femenina provincial, després de disputar-se la vint-i-unena jornada del campionat de lliga, queda com podeu veure a la imatge inferior: