IniciFutbol salaGolejada del FS Amposta al segon temps davant un rival directe en...

Golejada del FS Amposta al segon temps davant un rival directe en la lluita per la salvació

Al FS Amposta, després de caure derrotats en el derbi davant el CE Futsal Tortosa i empatar la setmana passada davant el Mediterrani Cambrils, dos rivals directes en la lluita per la permanència, no podien fallar en la visita al camp d’un altre dels coers del grup el Futsalpax Tarragona en un partit a cara o creu per als de Víctor Romero.

Els ampostins sortien molt concentrats sabedors de la importància del partit ja que no es podien deixar més punts davant rivals directes. L’inici de la confrontació deixava entreveure aquesta tensió amb que afrontaven el duel i fruit d’accions combinatives generaven perill davant la porta de Sergi Ferré que feia aturades de mèrit per evitar el gol dels de la capital del Montsià. Algunes pèrdues en trancisió ofensiva generaven contracops portant el neguit davant el marc defensat per Pere que va estar infalible per mantenir la porta a zero. Fins al moment que gràcies a una bona triangulació la pilota li arribava a Andreu que afusellava el gol que trencava la igualtat al marcador als nou minuts de joc. El gol propiciava que els locals es creixien en busca de l’empat davant un conjunt ampostí que acusava els nervis per mantenir l’avantatge i a falta de dos minuts per a tancar el primer parcial Albert Mariné aconseguia reestablir la igualtat al marcador, situant l’1-1 amb que s’arribava al descans.

Tocava tornar a remar per als ampostins, que sortien al segon temps molt endollats al partit. Tant és així que pràcticament en la primera jugada d’atac que disposaven Àlex Sabaté els tornava a posar per davant al marcador. El gol, a diferència del que havia succeït al primer temps, esperonava als de Romero que completaven els millors cinc minuts de la temporada que els permetia gairebé sentenciar el duel. Carlos Antonio marcava acte seguit l’1-3 (22′) i sense temps a digerir-ho Àlex Sabaté feia el quart gol ampostí (23′). Sergi ampliava la renda als sis minuts amb el cinquè, mentre Àlex Sabaté completava el seu ‘hat-trick’ particular davant un rival entregat (32′). Amb el partit clarament desnivellat arribava el setè obra d’Albert (39′) que situava un contundent 1-7, maquillat tan sols pel segon gol d’Albert Mariné ja a les acaballes.

En resum, seriós partit del FS Amposta que es retrobava amb la victòria després de quatre jornades sense aconseguir-la i que els dona el segon triomf de la temporada que els deixa ara fora dels llocs de descens com a onzè classificat amb set punts.

Podeu veure clicant a la imatge immediatament inferior la classificació de la Divisió d’Honor al seu grup 3 després de les primeres nou jornades de lliga:

La propera jornada:

Aprofitant la jornada de descans del proper cap de setmana on les lligues respectives s’aturen el FS Amposta disputarà l’eliminatòria de setzens de final de la Copa Tarragona davant el CFS l’Ampolla de segona divisió. El partit es disputarà el proper divendres 3 de desembre a partir de les 21 hores de la nit al pavelló municipal de l’Ampolla, després que el conjunt ampollero es guanyés l’accés a aquesta eliminatòria després d’eliminar al trenta-dosens de final al Vila-seca per un ajustat marcador de 5-4.