IniciFutbol salaGolejada pel FS Batea per marxar de Carnaval consolidant-se en el liderat

Golejada pel FS Batea per marxar de Carnaval consolidant-se en el liderat

El FS Batea ha arribat a l’aturada per Carnaval, amb els deures fets. Després d’aconseguir la setmana passada imposar-se al Castellvell amb dos gols en els darrers instants del partit que li suposaven el 3 a 1 definitiu que li permetia recuperar el lideratge del grup, tot i tenir un partit menys disputat en haver complert ja la jornada de descans (concretament la setmana anterior quan havien de disputar el seu compromís davant la Pobla de Mafumet, que es va retirar durant la primera volta del campionat, en el partit que obria la segona volta de la lliga) i resoldre amb escreix la sortida al camp del Futxalpax (2-7) que els ha permés arribar a aquesta nova aturada de la competició domèstica, com a líders de grup i sense haver cedit encara ni una derrota en els deu compromisos que portem disputats on només han concedit dos empats davant el Vila-rodona (en l’única ensopegada a casa i que van poder salvar ‘in extremis’ al darrer suspir quan anotaven el definitiu 5-5) i l’empat a 1 gol a domicili a la pista del Móra d’Ebre. Aquesta meteòrica trajectòria els té a punt d’assegurar-se el possible factor camp a la ‘bombonera’ municipal de Batea, de cara a la fase decisiva per buscar l’ascens a divisió d’honor, i assegurar-se la continuïtat a la categoria recentment estrenada pels bateans aquesta mateixa temporada.

Davant els tarragonins i malgrat les fins a quatre baixes que acumulaven, que feia als d’Antonio Blas mirar en respecte a un rival que havia venut cara la derrota a la primera volta al pavelló de la Terra Alta no encaixant el definitiu 5 a 3 fins als darrers compassos, els bateans van sortir a per feina i pràcticament al descans havien deixat vist per a sentència el compromís després d’anotar quatre gols al seu caseller (0-4). Malgrat que als primers compassos els costava imposar el seu ritme de joc, als sis minuts gràcies a un gol del màxim realitzador de la lliga Nil, aconseguia obrir la llauna per als terraltins, en una tarde per emmarcar que acabaria signant un ‘repòquer’ de gols al final del partit. Cinc minuts després de nou Nil aconseguia ampliar la renda (11′), mentre que Enric es sumava a la festa fent el tercer quan es complia el quart de partit. Tan sols un minut més tard, de nou Nil completava el seu ‘hat-trick’ particular per a completar una primera part en la qual van anar de menys a més i tancaven amb un 0-4 autoritari.

Després del pas per vestidors, els d’Antonio Blas seguien controlant el duel i novament Nil aconseguia ampliar les distàncies al marcador amb un 0-5 inapelable, quan es portaven tan sols dos minuts de joc. A partir d’aquí, tot i encaixar el primer gol local dos minuts després, el partit va ser plàcid per al Batea que mitjançant Jordi Piña (26′) i Nil, que completava el seu ‘repòquer’ particular amb l’1 a 7 a falta de cinc minuts per a la finalització de l’encontre que deixava el partit molt coll avall per al conjunt ebrenc.

Després d’aquesta nova aturada de la lliga, el Batea rebrà al Morell a la seua pista, equip que a la primera volta ja els va posar les coses molt complicades, amb dos gols de Nil al darrer suspir (39′) que li permetien als de la Terra Alta sumar un triomf agònic (4-5) de la pista dels del Tarragonés. Aquest partit es disputarà dissabte 25 de febrer, a partir de les 18 hores de la tarde al pavelló municipal de Batea, amb la intenció de seguir acostant-se al primer objectiu de la temporada, que no és altre que el d’afiançar-se a la categoria.

CE FUTSALPAX TARRAGONA, 2
FS BATEA HOSTAL DE L’ANTON, 7

CE Futsalpax Tarragona: Xavier Martí, Cristopher, Hakim, David Figueroa, Serrano. També van jugar: David Mateo, Alberto, Marteens.

FS Batea Hostal de l’Anton: Gerard Alaña, Adrià, Nil, Jordi Pinya, Renatas. També van jugar: Adrian, Gerard Casadó (ps), Enric, Yassine.

Àrbitre: Oriol Ros Doménech del comitè tècnic arbitral de Tarragona. Va amonestar a Xavier Martí (33′) del CE Futxalpax Tarragona.

Gols: 0-1, Nil (6’); 0-2, Nil (11′); 0-3, Enric (15’); 0-4, Nil (16′); 0-5, Nil (22’); 1-5, David Mateo (24′); 1-6, Jordi Piña (26′); 1-7, Nil (35′); 2-7, Hakim (36′).

La classificació al subgrup 6B de la primera divisió provincial de futbol sala, després de disputar-se la dotzena jornada del campionat, queda com podeu veure a la imatge inferior: