IniciFutbolFutbol BaseGrups configurats i compte enrere per l'onzè torneig de futbol base Jordi...

Grups configurats i compte enrere per l’onzè torneig de futbol base Jordi Pitarque Ceprià

La setmana passada es va realitzar el sorteig que configura i dóna forma als grups dels equips que disputaran l’XI Torneig Pitarque que aquest cap de setmana disputaran la fase prèvia a la ciutat de l’Ampolla.

La competició presentarà els següents grups de competició:

Així doncs, ja tenim configurats els quatre grups de la fase prèvia i els dos grups de futbol femení que es disputaran el 9 de setembre. Els horaris de la Fase prèvia i Femení seran de 9:00h a 14:00h amb un descans de 90 minuts, i es reprendrà el joc a les 15:30h, fins a les 19:30h, a les 19:30h es disputarà la Final del femení, entre els equips que hauran quedat primer a cada grup. D’altra banda, dels 4 grups configurats per a la fase prèvia, el primer de cada grup passarà a disputar la Fase Final el dia 16.

La Fase Final, començarà a les 10:00h fins a les 13:30h i es reprendrà el joc a les 16:00h, i s’acabarà a les 18:30h. Els dos primers classificats de cada grup, passaran a jugar els Play Offs.

Finalment, el 17 de setembre es disputaran els Play Offs i el quadrangular dels equips amb discapacitats. Començarà a rodar la pilota a partir de les 10h i a les 13h tindrà lloc la final de l’onzena edició del Torneig Pitarque.

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 2 =

Últimes notícies