IniciVoleibolGuanyen de forma contundent en el darrer partit de lliga a casa

Guanyen de forma contundent en el darrer partit de lliga a casa

El Vòlei Roquetes es va acomiadar de la seua afició, superant en la penúltima jornada del grup C, de la Superlliga-2 de voleibol, per la via ràpida al CV València. Els roquetencs es van prendre la revenga de la primera volta, quan van sortir derrotats per 3-1. Esta victòria permet a l’equip dirigit per Agustín Rodríguez, mantenir opcions de seguir escalant alguna posició a la taula classificatòria, i completar una excel·lent temporada.

El partit representava un tràmit per als dos equips, amb l’objectiu de la permanència assolit, i el Volei Roquetes, amb la motivació d’oferir una bona actuació en l’últim partit com a local va portar sempre la iniciativa, tot i que Agustín Rodríguez, va utilitzar més rotacions i va donar opcions a tots els convocats.

Mauro Aguilera de nou va ser el més efectiu en atac, anotant un total de 20 punts, mentre que per part visitant, la major rèplica va arribar per part d’Enrique Gabriel Martín amb 15 i Pablo Martínez amb 13.

El primer set va començar molt igualat, amb alternances i alguns empats. A poc a poc els roquetencs van agafar la iniciativa, per aconseguir una renda de tres punts (20-17), provocant el temps mort del tècnic visitant. La mesura no va tenir efecte, i el Volei Roquetes va mantenir l’avantatge per anotar-se el set.

El segon set va començar també com l’anterior amb molta igualtat, fins a l’empat a 7, quan els roquetencs, van prémer l’accelerador, per a situar-se per davant i sumar el segon set.

El tercer va tenir menys història, l’equip local va sortir sense donar cap classe de concessió a un rival amb la derrota assumida. Amb 18-8, el joc es va igualar, però sense possibilitats del CV Valencià de remuntar.

CV ROQUETES, 3
CV VALÈNCIA, 0

CV Roquetes: Mateo Marzi, Roig, Joan Vericat, Redu, Albert, Jaume, Franco Laurenti, Ferran, Tevar, Aleix, Mauro Aguilera, Tèrmens, Martí.

CV València: Rabell, Amigó, Pablo Martínez, Llorens, Carbonell, Martín, Cortés, Reyes, Henriquez.

Àrbitre: Carles Solà Monteagudo i Silvia Palma Albiiarc.

Parcials: 1-0, 25-21 (29′); 2-0, 25-21 (27′); 3-0, 25-18 (27′). Duració: Una hora i vint-i-nou minuts.

Podeu veure la classificació de la Superlliga 2 Masculina, després de la vint-i-unena jornada de lliga disputada, clicant sobre la següent imatge: