IniciPoliesportiuEsgrimaGuillem Martínez no pot superar l'obstacle del suís Aurele Fabre a la...

Guillem Martínez no pot superar l’obstacle del suís Aurele Fabre a la Copa del Món

Guillem Martínez no va poder superar la primera ronda del quadre, a la Copa del Món sub-20 d’esgrima en la modalitat d’espasa, que es disputa al Friuli Venezia Giulia de la ciutat italiana d’Udine, amb la participació de 256 tiradors, la majoria de l’elit mundial de la categoria, inclos l’hongarès Gegerly Kovacs guanyador de l’anterior edició, i l’actual campió del Mundial, l’egipci Mohamed Yasseen, amb els 9 primers classificats del rànquing.

El tirador de la Sala Esgrima Amposta, representant a la selecció espanyola, va superar una pole complicada, amb dues victòries i quatre derrotes, en la que es trobava Marco Paganeli (Itàlia), segon classificat en el rànquing mundial; Radoslav Stoychev (Búlgaria); Ireneusz Filek (Polònia); Adam Horvath (Hongria); Gabriele Babbucci (Eslovènia) i Adrien Jessel (França).

Després es va trobar amb l’obstacle que va resultar el seu enfrontament amb el suís Aurele Fabre, amb el que va perdre per 15-9.