IniciMotorIago Rodríguez i Roberto Méndez, protagonistes destacats al Circuit de Calafat

Iago Rodríguez i Roberto Méndez, protagonistes destacats al Circuit de Calafat

El mític traçat de Calafat a l’Ametlla de Mar, va tornar a viure l’espectacle del Rallycross, en la segona cita de la temporada, de la Copa Espanya de Rallycross Loterias, en les categories CERX 1 CERXC JR, per a la disputa del tercer CERX Rallycross de Calafat, amb molt de sol i temperatures molt altes, amb emocionants duels en la majoria de les mànegues disputades.

El gran salt i l’estreta secció de terra, van ser els principals reptes als quals es van enfrontar els pilots a les primeres voltes. En la qualificació Iago Rodríguez en CERXC JR i Tino Iglesias en CERX 1, van marcar els millors temps per aconseguir la pole position per a la Q1.

Després es van produir les espectaculars batalles, entre les joves promeses del CERXC JR, amb gran igualtat tant en la Q1 com en la Q2. Iago Rodríguez es va imposar en les dues mànegues. En la CERX 1, es van repartir les victòries Tino Iglesias a la Q1, i Roberto Méndez en la Q2.

Foto: Real Federación Española de Automobilismo

En CERXC JR, Yésica Lorenzo va tornar a sorprendre a la sortida, per convertir-se en la primera participant femenina en pujar al podi en aquesta jove Copa d’Espanya de Rallycross Loterias. Diego Martínez va ser segon, i es manté com un dels favorits al títol, Iago Rodríguez va certificar el seu idil·li amb el Circuit de Calafat, dominant també la final, imposant-se per segona vegada aquesta temporada, presentant les seus credencials com aspirant al títol.

En la categoria CERX 1, els sis N5 RMC classificats van lliurar una emocionant lluita, entre Roberto Méndez, Tino Iglesias i Iñaki Barredo, lliurant diferents atacs, sent finalment Méndez el que va veure la bandera a quadres en primer lloc. Tino Iglesias va ser el segon i Iñaki Barredo el tercer.

Ara la Copa d’Espanya de Rallycross Loterias, viatjarà a Portugal, per a competir en el traçat de Sever do Vouga, els pròxims 14 i 15 d’octubre.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + 1 =

Últimes notícies