IniciPoliesportiuTennisIan Barroeta campió de la primera prova del Circuit Barcelona Open Banc...

Ian Barroeta campió de la primera prova del Circuit Barcelona Open Banc de Sabadell sub-14

Ian Barroeta, es va imposar en la primera prova del Circuit Open Banc de Sabadell 2024, després de superar en la final a Alejandro Marco per un doble 6/3.

L’alumne del Club Tennis Albert Montañés, es va proclamar campió de la primera aturada del circuit, que es va celebrar durant quatre caps de setmana al Club Tennis Tarragona. Ian Barroeta, màxim favorit a endur-se el trofeu, va confirmar els pronòstics, superant en la final a Alejandro Marco (CT Tarragona) per un doble 6/3.

D’aquesta manera, Ian Barroeta, ha aconseguit un bitllet per jugar la fase final del circuit al Reial Club de Tennis Barcelona durant el torneig ATP 500 el mes d’abril. El cap de setmana que ve, 10 i 11 de febrer, se celebraran les finals de les últimes dues proves al Club Tennis d’Aro i el Club Tennis Lleida.

El prestigiós torneig Barcelona Open Banc Sabadell – Trofeu Comte de Godó reafirma el seu compromís amb els joves talents del tenis català, organitzant la tercera edició del circuit Sub-14 per a l’any 2024. La iniciativa, a proposta d’Esportcat- Generalitat de Catalunya en col·laboració amb la Federació Catalana de Tennis, té com a objectiu fomentar el desenvolupament i la participació de nens i nenes menors de 14 anys al tennis.

El torneig, que es va portar a terme en quatre seves situades a Girona, Lleida, Sabadell i Tarragona, cerca oferir una plataforma única perquè els joves talents demostrin les seves habilitats i passió pel tennis.

Una de les característiques destacades del circuit Sub-14 és que els campions de cada prova rebran una invitació especial per participar a la fase final del torneig principal, que es jugarà la setmana del 13 al 21 d’abril a les pistes prestigioses del Reial Club de Tennis Barcelona-1899.